Γιάννης Παχαλίδης

Ο βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου, Γιάννης Πασχαλίδης συναντήθηκε με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, με τον οποίο συζήτησε τα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας καθώς και τα Κέντρα Υγείας της Π.Ε. Καβάλας.

Επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού ”Όραμα για το Μέλλον”, του υποψηφίου δημάρχου Καβάλας, Ντίνου Κλειτσιώτη, πραγματοποίησε ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πασχαλίδης.

Επίσκεψη Γιάννη Πασχαλίδη σε Μελισσοκομείο, Πλατανότοπο, Τενάγη Φιλίππων και Κρηνίδες για ζημίες στις καλλιέργειες.

Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που έλαβε ο Γιάννης Πασχαλίδης, καταβλήθηκαν σήμερα τα de minimis στους σπαραγγοπαραγωγούς συνολικού ύψους 2.606.055,99 ευρώ.

Εκδήλωση ενημέρωσης Ομοσπονδίας Αμβυκούχων και Αμπελοκαλλιεργητών Ελλάδος και βράβευση Γ. Πασχαλίδη ως αναγνώριση των προσπαθειών του.

Τροπολογία για αφορολόγητο, ακατάσχετο και ανεκχώρητο ενίσχυσης κτηνοτρόφων για ζωοτροφές 89 εκατ.ευρώ - Εξετάζεται ενίσχυση και για νέους κτηνοτρόφους

Για την πίστωση των λογαριασμών πολιτών και επιχειρήσεων – δικαιούχων του Μεταφορικού Ισοδύναμου ενημερώνει ο Γιάννης Πασχαλίδης.

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να ενημερώσει τους κτηνοτρόφους ότι σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Ο Βουλευτής Π.Ε Καβάλας και Θάσου, Γιάννης Πασχαλίδης, θα ήθελε να ενημερώσει τους συμπολίτες του σχετικά με το θέμα που αφορά τη καταβολή αποζημίωσης στους πληγέντες δικαιούχους αγρότες, της ΠΕ Καβάλας.

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης, ως μέλος της Επιτροπής των Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής

Συνεχίζει τις επαφές για τη στήριξη του αγροτικού τομέα στο νομό Καβάλας, ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης. Σε σχετική ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:

Ο Βουλευτής  Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης, κάνει γνωστό  τους ενδιαφερόμενους ότι με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Σπήλιου Λιβανού, καθορίσθηκε το ύψος της ενίσχυσης της συνδεδεμένης στήριξης του άρθρου 52 του Κανονισμού (Ε.Ε.) 1307/2013 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, στην καλλιέργεια των σπαραγγιών, για το έτος ενίσχυσης 2020, στο ποσό των 609,60 ευρώ/εκτάριο.

Έναρξη πληρωμών στα Σχέδια Βελτίωσης -Σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΠΣΚΕ- Έναρξη καταβολής οικονομικής ενίσχυσης των δικαιούχων παραγωγών λαϊκών αγορών