football league

Την ήττα με 3-1 γνώρισε εκτός έδρας η Καβάλα στο στην Αριδαία κόντρα στον Αλμωπό στην τελευταία αγωνιστική της Football League. 

 

Νίκη με 2-0 μέσα στην Κοζάνη σημείωσε η Καβάλα και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την γκέλα της Βέροιας μέσα στον Θεσπρωτο για την 15η αγωνι

Ήττα εκτός προγράμματος για την Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη» από τον Απόλλωνα Πόντου με 1-0 για την 12η

Μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετά και την λευκή ισοπαλία της Βέροιας κόντρα στην Τρίγλια, ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο η Καβάλα μ

Νίκη με 3-1 και με ανατροπή σημείωσε η Καβάλα στον Βόλο κόντρα στον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική της Football League. 

 

Στις νίκες επέστρεψε η Καβάλα. Οι «αργοναύτες» επικράτησαν με 5-1 της Κοζάνης στο «Ανθή Καραγιάννη» για την 6η αγωνιστική της Football League και παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Την ήττα με 3-2 στην Χαλκιδική από την Τρίγλια γνώρισε η Καβάλα για την 5η αγωνιστική της FootballLeague σταματώντας το νικηφόρο σερί από την αρχή του πρωταθλήματος. 

 

Τρίτη σερί νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα της Football League πέτυχε η Καβάλα, αυτή τη φορά με 1-0 μέσα στην έδρα του Απόλλωνα Πόντου. 

 

Με το δεξί άρχισε τις υποχρεώσεις της στη Football League η Καβάλα κερδίζοντας με 2-1 τον Πανσερραϊκό στο «Ανθή Καραγιάννη». 

 

Στο τέλος της φτάνει η αγωνία για τις ομάδες της Football League. Όλοι μετρούν αντίστροφα για την έναρξη των πρωταθλημάτων πιθανόν στις 10 Μαρτίου, ενώ όλα δείχνουν ότι ξεκινούν οι προπονήσεις την Δευτέρα (15/2)

Άδεια συμμετοχής μόνο σε έξι από τις 20 συνολικά ΠΑΕ της Football League, όταν αυτό αρχίσει, έδωσε σήμερα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

 

Στα όρια τους έχουν φθάσει στην ομάδα της Καβάλας με την στασιμότητα που επικρατεί αναφορικά με την έναρξη των προπονήσεων και της αγωνιστικής δράσης στη Football League, ζητώντας απαντήσεις απο τη διοργανώτρια αρχή. 

 

Αναβάλλεται η πρεμιέρα της Football League η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 7 Νοεμβρίου, ενώ μέχρι την προσεχή Τρίτη η απόφαση του Διαιτητικού για την προσφυγή της Νίκης Βόλου.

 

-Κάνει γνωστό το ότι η γενική είσοδος για το παιχνίδι με την Τρίγλια είναι 10 ευρώ, ενώ δωρεάν είναι η είσοδος για τους μαθητές μέχρι την Γ’ τάξη γυμνασίου με την επίδειξη της μαθητικής ταυτότητας.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ με την οποία ενημερώνει πως αποφάσισε να μην ανταποκριθεί στο ενδεχόμενο δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα της περιόδου 2019- 2020 της football league έχει ως εξής: