Την απόφαση για έναρξη της αγωνιστικής δράσης στις 7 Νοεμβρίου ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή της Football League.

 

Κατά τη διάρκεια Διοικητικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, την Τετάρτη (14/10), αποφασίστηκε όπως η 7η Νοεμβρίου να είναι εκείνη που θα διεξαχθεί η σέντρα της Football League.

 

Σχετικά με την προσφυγή που έχει κάνει στο Διαιτητικό Δικαστήριο η Νίκη Βόλου, η οποία μέσω αυτής ζητά τον υποβιβασμό της Καλαμάτας, του Ασπροπύργου, της Τρίγλιας, του Ιάλυσου, αλλά και την μη άνοδο της Σαντορίνης, θα πρέπει πρώτα να τελεσιδικήσει η προσφυγή της προκειμένου στην συνέχεια να γίνει ο καταρτισμός των δύο ομίλων.

 

H ανακοίνωση:

 

«Αποφασίστηκε η έναρξη του Πρωταθλήματος Football League, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 για τις 7 Νοεμβρίου 2020. Λόγω της προσφυγής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο, δεν συζητήθηκε τίποτα άλλο για το πρωτάθλημα.

 

Αποφασίστηκε ομόφωνα να ζητηθεί από ΕΠΟ να ανασταλούν οι ποινές των ποδοσφαιριστών, εφόσον λόγω covid δεν έχει υπήρξε αγωνιστική δράση για επτά μήνες.

 

Δεν αναγνώστηκε το έγγραφο που απέστειλαν η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και η ΠΑΕ Καβάλα μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου».