Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ με την οποία ενημερώνει πως αποφάσισε να μην ανταποκριθεί στο ενδεχόμενο δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα της περιόδου 2019- 2020 της football league έχει ως εξής:

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ με την υπ αριθμόν 4 / 2019 απόφασή του. αποφάσισε να μην ανταποκριθεί στο ενδεχόμενο δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα της περιόδου 2019- 2020 της football league.

Ο λόγος άρνησης επικεντρώνεται κυρίως στο οικονομικό και οργανωτικό κομμάτι. Από την στιγμή που πληροφορηθήκαμε το ενδεχόμενο συμμετοχής μας στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέφρασε την επιθυμία να δηλώσει συμμετοχή. 

 

 

Ενθουσιασμένοι και έχοντας την στήριξη και παρότρυνση του φίλαθλου κόσμου της πόλης ξεκινήσαμε την προσπάθεια. Πολλοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν την επιθυμία τους να μας στηρίξουν οικονομικά. Ο πρόεδρος της ομάδας προχώρησε σε σειρά επαφών και συζητήσεων με όλους του ενδιαφερομένους.

 

 

Με την πάροδο των ημερών όμως όλοι αυτοί που αρχικός είχαν δείξει ενδιαφέρον αποχώρησαν από τις συζητήσεις απαντώντας αρνητικά. Το υπάρχον Διοικητικό Συμβούλιο έχει κάποιες συγκεκριμένες οικονομικές δυνατότητες και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο μεγάλο ύψος των χρηματικών απαιτήσεων της κατηγορίας. Εξάλλου το χρονικό διάστημα, από την στιγμή που δεν υπάρχει η οικονομική στήριξη, που χρειάζεται για να οργανωθεί η ομάδα σε επίπεδο στελεχών (παράγοντες, διοικητικοί υπάλληλοι) είναι πολύ μικρό.

Γνωρίζοντας την σοβαρότητα της απόφασής μας και ενεργώντας πάντοτε για το καλό του Συλλόγου μας