Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας

Την Κυριακή (07/05) διεξήχθη o 10ος ορεινός αγώνας δρόμου Paggaio Trail Run που διοργάνωσε ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933. Ο φετινός αγώνας ήταν επετειακός και σε αυτόν υπήρξαν πολλές συμμετοχές.

Την Κυριακή (12/02) συνολικά 57 ορειβάτες από Καβάλα, Ξάνθη, Θάσο, Σέρρες και Δράμα, ανέβηκαν στο βουνό Τρίκορφο του Παγγαίου, σε μία δράση που διοργάνωσαν μαζί ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933 και ο Ε.Ο.Σ. Ξάνθης. 

Tο περιαστικό δάσος της Καβάλας γέμισε με φωνές, χαρά και κέφι, από το πλήθος του κόσμου που μαζεύτηκε για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καβάλας 1933.

Εκδήλωση με τίτλο «Αρχοντής Εξακοΐδης: Ανάβαση στο ΚΑΖΜΠΕΚ (5054μ)» διοργανώνει ο ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933

Στην κοπή της πίτας του που θα γίνει την Κυριακή 15 Ιανουαρίου προσκαλεί τον κόσμο Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933.

Το Σαββατοκύριακο 17 - 18 Δεκεμβρίου ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα των αναβάσεων του για το 2022 με την καθιερωμένη νυχτερινή πορεία στο Παγγαίο. 

Συνεχίστηκε και αυτή την Κυριακή 27/11/2022 η μαζική συμμετοχή των μελών  του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καβάλας 1933 στην εξόρμηση που διοργάνωσε στην ορεινή περιοχή της Λεκάνης.

Μία νέα δράση στο Αχλαδοχώρι Σερρών και στα πέτρινα γεφύρια του Κρουσοβίτη είχε ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933.

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933, ταξίδεψε στα Τζουμέρκα στην τελευταία δράση του.

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό ανακοινώνουμε την απόφαση της Λέσχης Ορειβασίας Χιονοδρομίας Καβάλας (Λ.Ο.Χ. Καβάλας) να συνενωθεί με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καβάλας 1933.

Την Κυριακή 8 Μαΐου και στο πλαίσιο της εθελοντικής δράσης του Ελληνικού Ορειβατικού

Έντονη ήταν η δράση του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καβάλας 1933 το περασμένο Σαββατοκύριακο. 

 

Ιστορική χαρακτηρίζουν τη συνένωση του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου και του Συλλόγου Χιονοδρομίας Καβάλας τα μέλη των δύο σωματείων. Το νέο όνομα θα είναι «Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933».