εκδρομή

Ο Θεολόγος είναι γνωστός σε ντόπιους και επισκέπτες για τις παραδοσιακές ταβέρνες του που σερβίρουν ψητό κατσικάκι αλλά και για την μακεδονική αρχιτεκτονική του που μπορεί κανείς να δει στα διατηρητέα κτίρια του.

Μόλις 23 χιλιόμετρα από τη Δράμα βρίσκεται το μοναδικό επισκέψιμο ποτάμιο σπήλαιο στην Ελλάδα. Το Σπήλαιο Πηγών Αγγίτη-Μααρά.

«Επιδρομή» στην Ανδριανούπολη έκαναν πολλοί Καβαλιώτες το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Δεκεμβρίου οι οποίοι πήγαν για ψώνια στην πόλη της γειτονικής χώρας.  Συγκεκριμένα έξι λεωφορεία από την Καβάλα και τις Σέρρες βρέθηκαν οργανωμένα το Σαββατοκύριακο για περισσότερο από μία μέρα στην Τουρκία.

Η Θασιακή Ένωση Καβάλας πρόκειται να πραγματοποιήσει 8ήμερη εκδρομή σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (Σάμο- Ικαρία- Πάτμο- Χίο) από 21-28 Αυγούστου 2019.

 

Λόγω τεχνικών δυσκολιών η πραγματοποίηση της εκδρομής μετατίθεται για 18 - 19 Μαϊου 2019

Στο πλαίσιο συμμετοχής του Γυμνασίου Κεραμωτής στη δράση «ΚΑ219/ Στρατηγικές Συμπράξεις αποκλειστικά μεταξύ σχολείων» του Προγράμματος Erasmus+ με θέμα "Water Sources and Sanitation” πραγματοποιήθηκε το 2ο και τελευταίο Transnational Meeting με μετακίνηση δυο εκπαιδευτικών του σχολείου μας στη πόλη Adana  της Τουρκίας - σχολείο Kasim Sacide Ener Ortaokulu.

 

Διήμερη εκδρομή στις περιοχές της Τουρκίας Καλλίπολη, Μάδυτο, Τσακανάλε, Τροία, διοργναώνει στις 11 και 12 Μαϊου ο ΟΔΕΓ Καβάλας. το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής: 

Μια ενδιαφέρουσα εκδρομή θα πραγματοποιήσει ο Ελληνοιταλικός Σύνδεσμος Φιλίας και Συνεργασίας Καρδίτσας σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Ελληνοιταλικό Σύλλογο Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων από 13 έως 22 Νοέμβριου 2015 στην  Νότιο Ιταλία