δίκτυο ύδρευσης

Ανησυχούν οι κάτοικοι της Καλλιράχης για το αν το χωριό τους θα έχει νερό το καλοκαίρι ή εάν θα αντιμετωπίσουν και φέτος τα ίδια προβλήματα που αντιμετώπισαν και πέρυσι με τις περικοπές στην υδροδότηση μέσα στην καρδιά της τουριστικής σεζόν.

Δύο σημαντικά έργα για την ύδρευση και αποχέτευση σε Καβάλα και Ασπροβάλτα, συνολικής δημόσιας δαπάνης 17,5 εκατ. ευρώ εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ με απόφαση του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη.

Το έργο της ολοκλήρωσης του δικτύου ύδρευσης της πόλης της Καβάλας παρουσιάστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 19 Μαρτίου σε κοινή συνέντευξη Τύπου του δημάρχου Καβάλας Θόδωρου  Μουριάδη και του προέδρο

Ερώτηση στη Βουλή για την καθυστέρηση στα έργα του δικτύου ύδρευσης και του κλειστού γυμναστηρίου στον Αμυγδαλεώνα

Χρήσιμες συμβουλές στους πολίτες από τη ΔΕΥΑ Καβάλας λόγω του παγετού, σύμφωνα και με την Πολιτική Προστασία. 

 

Η Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας ΑΜ-Θ ενέκρινε τη δημοπράτηση του έργου "Κατασκευή δικτύου ύδρευσης Δήμου Καβάλας – Ολοκλήρωση εσωτερικού δικτύου οικισμού Ζυγού Δ.Ε.

Υπεγράφη την Τρίτη (8/6) από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Καβάλας και του ιδιοκτήτη της εταιρίας "Ερμώνασσα", παρουσία του Δημάρχου και του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, στο πολιτιστικό κέντρο Αμυγδαλ

Επιδιορθώθηκε η βλάβη που υπέστη ο αγωγός ύδρευσης και έχει ήδη ξεκινήσει η σταδιακή αποκατάσταση της υδροδότησης στην περιοχή της Νεάπολης Η υδροδότηση στην περιοχή διακόπηκε το βράδυ της Παρασκευής 21 Μαΐου λόγω βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης.

Σε ένα χρόνο περίπου από σήμερα υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσει η αντικατάσταση των παλαιών υδρομέτρων από την ΔΕΥΑ Καβάλας, καθώς και η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης.  

 

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Απόστολος Χρόνης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας, παρουσία του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, υπέγραψαν την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020, τη σύμβαση για την κατασκευή δικτύου ύδρευσης στην περιοχή της Κηπούπολης.