ΔΕΥΑ Θάσου

Η σύμβαση για την επέκταση του δικτύου ύδρευσης στο Ραχώνι της Θάσου, από τον Άι Γιάννη έως το παλαιό ελαιοτριβείο, υπεγράφη στις (09/02).

Την απαγόρευση κατανάλωσης νερού στο Γλυκάδι της Θάσου ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος.

Απολογούμαστε για την ταλαιπωρία σας και εργαζόμαστε ώστ

Η ΔΕΥΑ Θάσου ενημερώνει με ανακοίνωση της για τα έργα που εκτελούνται ή πρόκειται άμεσα να εκτελεστούν και για τα σχεδιαζόμενα έργα μέσω μελετών που εκπονούνται ή πρόκειται να εκπονηθούν σύντομα στο νησί.

Την κατασκευή τριών μονάδων αφαλάτωσης προκρίνει ο Δήμος της Θάσου για την επίλυση των προβλημάτων της υδροδότησης που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια αρκετές περιοχές στο νησί κυρίως λόγω της λειψυδρίας και της υπεράντλησης των γεωτρήσεων για την άρδευση.

Έκκληση για εξοικονόμηση νερού κάνει η ΔΕΥΑ Θάσου, που σε ανακοίνωση της αναφέρει πως οι συνθήκες παρατεταμένης ανομβρίας τον τελευταίο χρόνο, έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στο υδατικό ισοζύγιο της Θάσου.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση για την απόπειρα διακοπής της λειτουργίας της γεώτρησης Παυλάκη, από την ΔΕΥΑ Θάσου. 

Σε απάντηση δημοσιευμάτων σε σελίδα του Facebook και εφημερίδας της Καβάλας, τα οποία έχουν σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων όσον αφορά στη ποιότητα του νερού στον ο

Μετά τα απανωτά κρούσματα γαστρεντερίτιδας που εμφανίστηκαν στον Θεολόγο της Θάσου και τα έξτρα δείγματα που έλαβε η ΔΕΥΑΘ από την περιοχή για να

«Η Ε.Δ.Ε.Υ.Α. διαβεβαιώνει τους πολίτες της περιφέρειας της χώρας μας ότι οι Δ.Ε.Υ.Α.

Σε δειγματοληψία που έγινε από την ΔΕΥΑ Θάσου στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων Λιμένα, Καλλιράχης και Ποταμιάς δεν ανιχνεύθηκε ιικό φορτίο κορωνοϊού. 

 

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α Καβάλας κ. Ξανθόπουλου Νικόλαου και ταυτισμένη απόλυτα με την εξωστρεφή στρατηγική της, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με τις διοικήσεις των Δ.Ε.Υ.Α. Νέστου και Παγγαίου, την Πέμπτη 04/08/2016