Cosmopolis 2022

Το φεστιβάλ Cosmopolis κάνει έναν απολογισμό του 2022 και στέλνει ανοιχτή πρόσκληση σε όσους θέλουν να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ του 2023.

Οι δράσεις του Cosmopolis festival 2022 ολοκληρώνονται με το 3ο και τελευταίο τριήμερο συναυλιών της ενότητας CosmoClassical. Ένα έτος γεμάτο μουσική έρχεται να ρίξει αυλαία με τρεις μοναδικές συναυλίες και μία χορευτική περφόρμανς, ωδή στην τέχνη και τον πολιτισμό.

Τέσσερις μέρες γεμάτες μουσική, χαμόγελα και χορό μας χάρισε το 1ο Kavala Tango Days που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο πλαίσιο του CosmoClassical.

Η ενότητα CosmoClassical 2022 ξεκινά με την  πρωτοποριακή διοργάνωση 1ο Kavala Tango Days , μια συνεργασία του Cosmopolis festival με το Kavalatino.

Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της ενότητας CosmoClassical που αποτελεί την τελευταία ενότητα του Cosmopolis Festival 2022, παραχώρησαν σήμερα από την κεντρική αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης

Αυλαία για το Cosmopolis και οι Παραμυθάδες συνεχίζουν  τον απολογισμό τους, παρουσιάζοντας και καταγράφοντας την δεύτερη δράση με την οποία συμμετείχαν στο φεστιβάλ. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξαν την φιλόξενη παραλία της Νέας Καρβάλης.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδοποιούς της χώρας μας, φιλοξενήθηκε εχθές, Τρίτη 16 Αυγούστου στο Φρούριο Καβάλας στο πλαίσιο διοργάνωσης του Cosmopolis festival 2022.

To κεντρικό τετραήμερο του φετινού Cosmopolis ξεκινά δυναμικά την Πέμπτη 28 Ιουλίου και προσκαλεί όλους τους μικρούς φίλους να λάβουν μέρος στα δημιουργικά εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν στον προαύλιο χώρο του 7 ου Δημοτικού Σχολείου. Θα υλοποιηθεί η εξής σειρά εργαστηριών:

Με μεγάλη επιτυχία, τρομερό κέφι και χορό πραγματοποιήθηκε η χθεσινή συναυλία του Τόνι Σφήνου στο φρούριο Καβάλας στο πλαίσιο του Cosmopolis festival.

Από τις 22 ως τις 31 Ιουλίου ο Δήμος της Καβάλας γιορτάζει, με το βλέμμα στραμμένο στη θάλασσα, διοργανώνοντας πολιτιστικές δράσεις, που στοχεύουν στην ανάδειξη του θαλάσσιου χαρακτήρα του.

Γεμάτο δράσεις το φετινό Cosmopolis με 29 ημέρες εκδηλώσεων τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, 43 μουσικά σχήματα σε περισσότερες από 25 μουσικές σκηνές και πάνω από 30 παράλληλα events ομορφαίνουν την πόλη της Καβάλας.