Η ενότητα CosmoClassical 2022 ξεκινά με την  πρωτοποριακή διοργάνωση 1ο Kavala Tango Days , μια συνεργασία του Cosmopolis festival με το Kavalatino. Από τις 3 ως τις 6 Νοεμβρίου, η πόλη θα χορεύει σε ρυθμούς Αργεντίνικου Tango! Η εμβληματική Μεγάλη Λέσχη θα φιλοξενήσει μια σειρά εκδηλώσεων που θα αναδείξουν την μουσική και το χορό του Tango με συναυλίες, χορευτικές βραδιές (milongas), μαθήματα tango για αρχάριους και για προχωρημένους, καθώς επίσης και υπαίθριες εκδηλώσεις.

 

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους χορευτές που θα διδάξουν ή θα παρουσιάσουν σόου, οι παγκοσμίου φήμης maestros Sebastian Jimenez(Αργεντινή) με την Joana Gomez (Πορτογαλία), o Gabriel Marino (Αργεντινή) με τη Βάσια Θανοπούλου (Ελλάδα) που διαπρέπουν τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα και οι αγαπημένοι Στέλιος Σταμπουλίδης με τη Δέσποινα Αμαραντίδουαπό την Θεσσαλονίκη.

 

 Μαζί τους, προσκεκλημένη tango ορχήστρα οι εξαιρετικοί TANGartO Quintetθα ερμηνεύσουν τις βραβευμένες πρωτότυπες συνθέσεις του “Tango moments: Από το χθες στο σήμερα” στις 5 Νοέμβρη στο Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου. Την μουσική τον βραδινών χορευτικών εκδηλώσεων-milongas θα επιμεληθούν οι διακεκριμένοι Tango DJs Gergana MamaLoca Boeva(Βουλγαρία), Κώστας Δούκας και Μαρίνα Σιαμά που με τις επιλογές τους θα ξεσηκώσουν τις χορεύτριες και τους χορευτές κάθε ηλικίας και επιπέδου!

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τα εισιτήρια πατήστε ΕΔΩ.