Με αφορμή τπυς πρόσφατους σχολιασμούς ο υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Και οι πέτρες στο Παγγαίο γνωρίζουν ότι ο συνδυασμός #ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τη ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ είναι μια υπερκομματική, αδέσμευτη και πολυσυλλεκτική παράταξη, η οποία αποτελείται από ανθρώπους αποφασισμένους να ανατρέψουν το σημερινό καθεστώς ανυπαρξίας και δημοσίων σχέσεων, που ενδιαφέρεται μόνο για τη διατήρηση της εξουσίας με κάθε κόστος. 

 

Προσωπικότητες από όλους τους πολιτικούς χώρους, από την δεξιά, το κέντρο και την αριστερά, πλαισιώνουν το νικηφόρο εγχείρημά μας. Τους τιμώ και τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους. Άλλωστε, σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις συμπορευτήκαμε με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου μας, χωρίς διαχωρισμούς και πολιτικές σκοπιμότητες.

 

Είναι, επίσης, γνωστό ότι δεν επιδιώξαμε και δεν έχουμε ζητήσει στήριξη από κανέναν κομματικό φορέα. Σεβόμαστε την πολιτική ταυτότητα όλων. Για εμάς η αυτοδιοίκηση είναι πάνω και πέρα από κόμματα, τα οποία αποτελούν θεσμικούς πυλώνες του δημοκρατικού πολιτεύματος και έχουν το δικό τους σημαντικό ρόλο στην κοινωνία. Και, φυσικά, έχουν το δικαίωμα να αξιολογούν τις συμπεριφορές, τα προγράμματα, την αξιοπιστία και τα έργα του καθένα μας, πάντοτε με απόλυτο σεβασμό στην ανεξαρτησία των αυτοδιοικητικών θεσμών και στη βούληση των τοπικών κοινωνιών.

 

Η ανεξάρτητη παράταξη #ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τη ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, διεκδίκησε και διεκδικεί στήριξη μόνο από τους πολίτες του Δήμου Παγγαίου, για να βαδίσουμε μαζί στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου».