Συνελήφθησαν χθες (3-5-2019), στους νομούς Καβάλας και Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Ορεστιάδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 43 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.  

 

 

Αναλυτικότερα, στηνπρώτη περίπτωση, χθες το πρωί στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας,συνέλαβαν τον 43χρονο, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στις αποσκευές του,κατά την άφιξη του με πτήση από τις Βρυξέλλες, βρέθηκαν δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 63 γραμμαρίων. 

 

 

Στηδεύτερη περίπτωση, χθες το βράδυ στον Έβρο, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, συνέλαβαν τον 19χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή και την οικία του ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης. 

 

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να απορρίπτει στο έδαφος προ επικείμενου ελέγχου, μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν άλλες πέντε (5) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 127,9 γραμμαρίων.

 

Κατασχέθηκαν συνολικά 193 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

 

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.