Περιοδεία στην Καβάλα πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 2 Μαΐου ο τέως υπουργός και υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής. Είχε σειρά συναντήσεων στην πόλη, αρχίζοντας από το Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων της Καβάλας (πρώην Θεραπευτήριο), στην Ελευθερούπολη όπου συνομίλησε με τον πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Σωτήρη Σωτηριάδη και τον πρόεδρο του παραρτήματος Καβάλας κ. Σταύρο Γιαννουλίδη. 

 

 

Ακολούθησε επίσκεψή του στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας με τη συνοδεία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  Κώστα Μορφίδη, όπου συνομίλησαν με τον διοικητή του ΓΝΚ Αναστάσιο Καρασαββόγλου, την πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων του ΓΝΚ Κατερίνα Πετράκα και άλλα μέλη της διοίκησης. 

 

 

Στη συνέχεια, ο κ. Κουρουμπλής επισκέφθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας όπου είχε συνάντηση –μεταξύ άλλων- με τον λιμενάρχη διοικητή Σταύρο Ευαγγελίδη και τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων λιμενικού Μανώλη Βαλσαμά.

 

 

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής στο πλαίσιο της περιοδείας του παραχώρησε και συνέντευξη Τύπου στον Οργανισμό Λιμένος Καβάλας, όπου υπογράμμισε την ανάγκη οι πολίτες να αναλογιστούν το μέλλον της ενωμένης Ευρώπης και της Ελλάδας, πριν ψηφίσουν στις προσεχείς Ευρωεκλογές και τόνισε ότι είναι εξαιρετικά κρίσιμα τα ζητήματα που ανακύπτουν για το μέλλον της Ευρώπης και κατ’ επέκταση για την Ελλάδα, «οπότε η ψήφος στις ευρωεκλογές δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι χαλαρή». 

 

 

Στη συνέχεια βρέθηκε επισκέφθηκε το δημαρχείο της Καβάλας όπου συνομίλησε για θέματα που άπτονται της περιοχής με τη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα και, στη συνέχεια, στην Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης (όπου τον υποδέχθηκε ο διοικητής κ. Δημνήρης Γαλάνης) αλλά και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου συναντήθηκε με μέλη της διοίκησης αλλά και μέλη του σωματείου 5ετών πυροσβεστών.