Μετά την πολύ επιτυχημένη Βραδιά Όπερας & Μουσικής Δωματίου που απολαύσαμε την περασμένη Παρασκευή στο κατάμεστο ΟΣΚΑΡ, το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας διοργανώνει ακόμη μία εξαιρετική συναυλία.

 

Έτσι, την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015, ώρα 9:00 το βράδυ στο ΟΣΚΑΡ φιλοξενούμε δύο καλλιτέχνες γνώριμους στο κοινό της πόλης μας, σε ένα εξαιρετικό Ρεσιτάλ Μουσικής Δωματίου: την ταλαντούχα βιολονίστα ΔΑΝΑΗ ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ-ΜΑΤΣΚΕ και τον διακεκριμένο πιανίστα ΟΥΒΕ ΜΑΤΣΚΕ, Καθηγητή Ειδίκευσης Πιάνου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

 

Η νεαρή πολυβραβευμένη σολίστ (υπότροφος του Ιδρύματος «Ωνάσης») και ο πατέρας της θα ξεκινήσουν το πρόγραμμά τους ερμηνεύοντας το Ρόντο σε ντο μείζονα του Μότσαρτ και την περίφημη Σονάτα σε ντο ελάσσονα του Μπετόβεν.

 

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας, ανάμεσα σε άλλα πανέμορφα έργα, θα ακούσουμε την σαγηνευτική «Τσιγγάνα» του μεγάλου βιρτουόζου Φριτς Κράισλερ και η βραδιά θα κορυφωθεί με ένα από τα πιο εκφραστικά και δεξιοτεχνικά κομμάτια του ρεπερτορίου: τη Φαντασία «Κάρμεν» του Φραντς Γουάξμαν, βασισμένη σε πασίγνωστα θέματα από την ομώνυμη όπερα του Μπιζέ.

 

Είσοδος ελεύθερη – μια βραδιά που δεν πρέπει να χάσετε!

 

Ο Πρόεδρος του ΔΩΚ                                     

Χαράλαμπος Τριανταφυλλίδης                                

 

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΩΚ

Γεώργιος-Ιούλιος Παπαδόπουλος