Με τους καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας συναντήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 15 Ιανουαρίου η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση με το πρόβλημα της καθυστέρησης στην καταβολή της μισθοδοσίας τους. Όπως είπε η κ. Τσανάκα η καθυστέρηση οφειλόταν σε διαδικαστικό πρόβλημα το οποίο όπως είπε ήταν ανυπέρβλητο. . 

 

 

Ειδικότερα, η δήμαρχος εξήγησε στους καθηγητές τις προσπάθειες που έκανε μαζί με τη διοίκηση του Ωδείου για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που ανέκυψαν από το νέο τρόπο πληρωμής της μισθοδοσίας τους, σύμφωνα με όσα ορίζει η νομοθεσία, ενώ ταυτόχρονα δήλωσε πως αυτά σύντομα θα ξεπεραστούν και θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή τους τις προσεχείς ημέρες. 

 

 

Οι καθηγητές νωρίτερα, εξέφρασαν την ανησυχία τους για την πιθανότητα να υπάρχουν κι άλλες καθυστερήσεις στο μέλλον. Τέλος οι καθηγητές δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις εξηγήσεις της δημάρχου, κατανόησαν ότι δεν υπήρχε πρόθεση για την καθυστέρηση αυτή και συμφώνησαν  στη συχνή επικοινωνία τους για να λύνονται τυχόν παρεξηγήσεις και παρερμηνείες.

 

Από το Δελτίο Τύπου του Δήμου Καβάλας