Την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015, ώρα 9:00 το βράδυ στο ΟΣΚΑΡ, το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας φιλοξενεί πέντε διακεκριμένους καλλιτέχνες σε μια εξαιρετική Βραδιά Όπερας & Μουσικής Δωματίου.

Συμμετέχουν η μεσόφωνος Διαμάντη Κριτσωτάκη και ο βαθύφωνος Βασίλης Κωστόπουλος, οι βιολονίστες Γιάννης Γεωργιάδης και Ζήσιμος Σουλκούκι, και ο κλαρινετίστας Αλέξανδρος Μιχαηλίδης.

Οι μουσικοί βρίσκονται στην Καβάλα ως απεσταλμένοι της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, παρουσιάζοντας τον κόσμο της όπερας στα Δημοτικά Σχολεία. Με αφορμή την παρουσία τους, έγιναν οι απαραίτητες επαφές και το Δ.Ω.Κ. εξασφάλισε τη συνεργασία τους σε ένα σεμινάριο και μία συναυλία. Τους διακεκριμένους καλλιτέχνες θα συνοδεύσουν στο πιάνο οι καθηγητές του Δ.Ω.Κ. Σοφία Παλαιολόγου και Γιάννης Κανάκης.

Συγκεκριμένα, στο οπερατικό σκέλος της βραδιάς θα απολαύσουμε γνωστές άριες και ντουέτα από δημοφιλείς όπερες του γαλλικού και ιταλικού ρεπερτορίου, όπως Κάρμεν, Οι Γάμοι του Φίγκαρο και Ο Κουρέας της Σεβίλλης, καθώς και τραγούδια. Επιπλέον, στο οργανικό μέρος θα ακούσουμε αγαπημένες μελωδίες για διάφορους συνδυασμούς οργάνων.

Είσοδος 5 € & δωρεάν για μαθητές του Δ.Ω.Κ.

 

Ο Πρόεδρος του ΔΩΚ                                     

  Τριανταφυλλίδης Χαράλαμπος                                      

 

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΩΚ

Γεώργιος-Ιούλιος Παπαδόπουλος