Ένας 36χρονος συνελήφθη από την αστυνομία, το μεσημέρι της Δευτέρας 16-7-2018, σε παραλιακή περιοχή της Νέας Περάμου Καβάλας καθώς δεν διέθετε άδεια πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου. 

 

Τη σύλληψη του αλλοδαπού εμπόρου έκαναν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας. 

 

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να ασκείπλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση διάφορα είδη, στερούμενος της απαιτούμενης άδειας. 

 

Στην κατοχή του 36χρονου, καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και την οικία του, βρέθηκαν 3.153 είδη παρεμπορίου (γυαλιά ηλίου και οράσεως, παιδικά παιχνίδια, είδη οικιακής χρήσης, φο-μπιζού, αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών υπολογιστών, είδη ένδυσης, ρολόγια χειρός, αξεσουάρ ποδηλάτου και αυτοκινήτου, πορτοφόλια κ.α.) 

 

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη παρεμπορίου, ενώ επιβλήθηκε στον δράστη το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας ενώ την προανάκριση ενήργησε ο Αστυνομικός Σταθμός Νέας Περάμου Καβάλας.