Στάση εργασίας των εργαζομένων στον Δήμο Καβάλας από τις 11:00 μέχρι την λήξη του ωραρίου ανακοίνωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Κώστας Γερακίνης. Ο λόγος η συμπαράσταση όλων των κλάδων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα στους κατηγορούμενους που συνελήφθησαν προ εβδομάδων για παρεμπόδιση εργασιών του ΤΑΡ. 

 

Παράλληλα εκ μέρους του εμπορικού συλλόγου και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας, στην έκτακτη συνέντευξη τύπου το πρωί της Τετάρτης 11 Ιουλίου, βρέθηκε ο Φώτης Πούλος ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση του για κλείσιμο των καταστημάτων κατά την διάρκεια της δίκης.

 

Όλοι μαζί κάλεσαν τους πολίτες και έδωσαν ραντεβού έξω από τα δικαστήρια Καβάλας για να συμπαρασταθούν στους 8 στην δίκη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 στις 12:00.

 

Από την πλευρά της η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα είπε:

Τα τελευταία γεγονότα ήταν μια ευθεία επίθεση εναντίον του Δήμου Καβάλας, όχι μόνο των αγροτών και των πολιών. Είναι πανελλήνιο ρεκόρ να συλληφθούν 3 δημοτικοί σύμβουλοι και ένας πρόεδρος τοπικής κοινότητας. Το θεωρήσαμε πολύ σημαντικό αυτό που έγινε. Θα τα πούμε στο δικαστήριο. Δεν πιστεύω να είναι τόσο άφρονες ώστε να υπάρξει καταδίκη.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ