Συνεχίζεται στην αστυνομική διεύθυνση Καβάλας η προανάκριση του Τούρκου, όπως προκύπτει ναυτικού, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης 27 Ιουνίου επιτέθηκε σε 40χρονη γυναίκα στην οδό Φιλικής εταιρίας στην Καβάλα. 

 

Η γυναίκα δέχθηκε την επίθεση γύρω στις 7:00 το πρωί, ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της έπειτα από τα ψώνια στη λαϊκή αγορά. Όπως καταγγέλλει δέχθηκε την επίθεση την ώρα που έμπαινε στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει από άνδρα ο οποίος επιχείρησε να της βγάλει τα ρούχα. Η γυναίκα πάλεψε με τον άνδρα ενώ οι φωνές της ευτυχώς ακούστηκαν από καταστηματάρχες που βρίσκονταν παραδίπλα στην πολυκατοικία. Ο δράστης τότε τράπηκε σε φυγή στην προσπάθειά του να ξεφύγει, ακινητοποιήθηκε όμως από τους καταστηματάρχες που τον κυνήγησαν και κάλεσαν την αστυνομία. 

 

Από την προανάκριση ότι πρόκειται για ναυτικό με καταγωγή από την Τουρκία γύρω στα 40 μέλος ο οποίος είναι μέλος πληρώματος εμπορικού καραβιού που είναι αραγμένο στο λιμάνι Φίλιππος Β’. 

 

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι επιχείρησε να κλέψει κι όχι να βιάσει τη γυναίκα που της επιτέθηκε, ωστόσο η συγκεκριμένη απολογία αντικρούει στους ισχυρισμούς της γυναίκας που επιμένει ότι προσπάθησε να της αφαιρέσει τα ρούχα. Η υπόθεση πάντως διερευνάται ακόμα.