Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλασμένα φανάρια, βουλωμένες αποχετεύσεις, κυκλοφοριακό ήταν μερικά από τα προβλήματα που είχαν να αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι της Καβάλας λίγη ώρα μετά την λήξη της καταιγίδας που έπληξε την πόλη, το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Ιουνίου 2018.

 

Το εντονότερο πρόβλημα παρουσιάστηκε στην οδό Ερυθρού Σταυρού από το ύψος του ξενοδοχείου «Γαλαξίας»  μέχρι το ύψος του κτιρίου της Νομαρχίας Καβάλας.

 

Το νερό έφτασε στο ύψος του πεζοδρομίου με τα αυτοκίνητα να κάνουν ελιγμούς για να αποφύγουν τις «λιμνούλες» που είχαν δημιουργηθεί. Παράλληλα, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων τέθηκαν εκτός λειτουργίας οι φωτεινοί σηματοδότες στο ύψος του ταχυδρομείο με αποτέλεσμα οι οδηγοί να βγαίνουν από όλες τις κατευθύνσεις και να δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο. Την ίδια στιγμή ένας οδηγός που κινούνταν στην Ερυθρού Σταυρού μπήκε ανάποδα στην οδό Μητροπολίτου Χρυσοστόμου δηλαδή στον δρόμο μπροστά από την Λέσχη Αξιωματικών δίπλα από το πάρκινγκ της «Ροδόπης». Ευτυχώς, εκείνη την στιγμή δεν περνούσε κανένα όχημα με αποτέλεσμα να μην σημειωθεί οποιοδήποτε πρόβλημα.

 

Επιπροσθέτως, οι οδοί Βενιζέλου και Ερυθρού Σταυρού θύμιζαν λίμνες καθώς οι αποχετεύσεις βούλωσαν λόγω των μπαζών που κατέβασε η ισχυρή βροχόπτωση.