Από το γραφείο Τύπου της ΝΟΔΕ Καβάλας εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση:  Καμμιά έκπληξη ή απορία δεν μας προκαλεί η συνεχιζόμενη εκκωφαντική σιωπή (η οποία συνιστά αποδοχή των όσων συμβαίνουν) από μέρους των βουλευτών και της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας στο ερώτημά μας:

ΣΚΑΝΔΑΛΟ  Ή ΨΕΜΑ σχετικά με τα μετωπικά διόδια στο ύψος της πόλης!!!

 

 

Νέα όμως δεδομένα, μας αναγκάζουν να επανέλθουμε και αυτά αφορούν στη μήνυση του δασαρχείου για την καταστροφή του περιβάλλοντος στην συγκεκριμένη περιοχή, την αύξηση των διοδίων έως και 150% και η εξαίρεση της Εγνατίας Οδού από τα αναλογικά διόδια!

Τσιμουδιά από τους «συντρόφους» τους πρωταγωνιστές του «δεν πληρώνω»!

Κουβέντα για την κυβέρνηση, που με προσωπική ευθύνη του κ. Τσίπρα,  οι υπουργοί της καθώς και οι βουλευτές του νομού (αυτοί που θα ψηφίσουν το 4ο μνημόνιο μέσα στην εβδομάδα, με περικοπές συντάξεων 2,88 δις ευρώ και συνολικά περικοπές και φόρους 5,2 δις ευρώ, με δάκρυα στα μάτια είναι η αλήθεια) έχουν καταστεί  ηθικοί και  φυσικοί αυτουργοί της εξόντωσης της Καβάλας, συνειδητά!!!

 

Υ.Γ.1: Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είστε απλά το παλιό. Είστε ότι πιο παλαιοκομματικό υπήρξε ποτέ στην πολιτική ιστορία του τόπου.

Υ.Γ. 2: Η μόνη λύση τέσσερις βουλευτές της Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές.

 

                                                        Από το Γραφείο Τύπου               

                                                        της ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας