Το μιούζικαλ "La La Land"  θα ανεβάσει στη σκηνή του αμφιθεάτρου της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. στην Καβάλα ο σύλλογος "Πνοή για το παιδί και την οικογένεια".

 

Για τον λόγο αυτό παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου από την κ. Νίκη Ανέστη και την ιδιοκτήτρια των φροντιστηρίων ξένων γλωσσών Easy Learning Βίλλυ Κονδυλίδου. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 10 Ιουνίου στις 19:00.

 

Η Βίλλυ Κονδυλίδου μιλώντας για την παράσταση είπε ότι θα βοηθήσει τον σύλλογο, στον οποίο είναι μέλος εδώ και πέντε χρόνια, ενώ προσέθεσε ότι είναι ένα πολύ σημαντικό έργο ώστε τα παιδιά να γνωρίζουν το κοινωνικό προφίλ ενός συλλόγου που βοηθά οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

 

Η Βίλυ Κονδυλίδου προσέθεσε: "Όπως πέρυσι έτσι και φέτος θα παρουσιάσουμε μια θεατρική παράσταση – μιούζικαλ σε αγγλική γλώσσα με τον τίτλο «La-la Land» και θα απευθύνεται από παιδιά σε παιδιά. Για τη παράσταση δούλεψαν εκτός από τους μαθητές - ηθοποιούς, καθηγητές και καθηγήτριες του Easy Learning, την χορογράφο και τους γονείς που ανελλιπώς στηρίζουν όλες μας τις δράσεις και δεν έχουν λείψει ούτε από μια πρόβα."