Η Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) του ΤΕΙ Καβάλας διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά την Διεθνή Εβδομάδα Διδασκαλίας. 

 

Επί μία εβδομάδα, από τη Δευτέρα 14 έως την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, ξένοι καθηγητές θα διδάξουν στα αγγλικά Έλληνες και ξένους φοιτητές. 

 

Το γεγονός αυτό θεωρείται σημαντικό σε σχέση και με την διεθνοποίηση των σπουδών του ΤΕΙ ΑΜΘ και μάλιστα την ώρα που επίκειται συνένωση με το Διεθνές Πανεπιστήμιο. 

 

Η ιδέα και η συνεργασία για την εβδομάδα διδασκαλίας από ξένους καθηγητές προέκυψε και καρποφόρησε από τον αντιπρύτανη Δημήτρη Μαδυτινό και το Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του ΤΕΙ ΑΜΘ.  

 

Έτσι, 25 ξένοι καθηγητές από όλη την Ευρώπη, δηλαδή άνθρωποι που διδάσκουν και επηρεάζουν νέους σε όλη την Ευρώπη, θα μείνουν φέτος για μια εβδομάδα στην Καβάλα, θα περπατήσουν στους δρόμους της, θα κάνουν την γνωριμία τους με την ιστορία, τον πολιτισμό, την  φύση, τους πόρους, την έρευνα, τις συνεργασίες, τις δυνατότητες και την δυναμική του τόπου και θα φύγουν έχοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων. 

 

Το πρόγραμμα της φιλοξενίας επιμελείται το Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του ΤΕΙ.