Πανκαβαλιώτικο συλλαλητήριο αποφασίστηκε να διοργανωθεί την Τρίτη 15 Μαΐου, στις 12:00 το μεσημέρι, στην Κεντρική Πλατεία της Καβάλας ως πρώτο μέτρο αντίδρασης κατά της κατασκευής διοδίων στην Παράκαμψη της Καβάλας.

 

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Καβάλας, με δελτίο τύπου, η διαμαρτυρία αυτή θα πρέπει να φέρει τον χαρακτήρα απάντησης, στην αυθαίρετη και καταστροφική απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών και της Εγνατίας οδού Α.Ε., για την εγκατάσταση μετωπικού σταθμού διοδίων στην Παράκαμψη της Καβάλας.

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Οι εκπρόσωποι των παρατάξεων, Ανέστης Τσουρουκιδης, Παναγιώτης Σταυρίδης, Αχιλλέας Νικολαΐδης, Μανώλης Κελαϊδάκης, Γιώργος Τσιρωνίδης, δήλωσαν ότι θα ζητήσουν όλοι μαζί και η κάθε παράταξη ξεχωριστά, τη συμμετοχή, όλων των φορέων, συλλόγων, οργανισμών και όλων των καβαλιωτών.

 

ΑΛΛΑΓΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Αν μέχρι την ημέρα του συλλαλητηρίου, η ανάδοχος εταιρεία προχωρήσει στην έναρξη των εργασιών για την κατασκευή των διοδίων, αποφασίστηκε να συγκληθεί άμεσα η επιτροπή ώστε να υπάρξει ταχύτατη αντίδραση, με κάλεσμα των καβαλιωτών για να βρεθούν στο σημείο κατασκευής και να αντιδράσουν σ’ αυτό το ενδεχόμενο.