κεντρική πλατεία

Εργασίες καλλωπισμού στην κεντρική πλατεία της πόλης της Καβάλας πραγματοποιούν τα συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου.

Την Παρασκευή, το αργότερο το Σαββατοκύριακο θα λειτουργήσει το παγοδρόμιο στο κάτω μέρος της κεντρικής πλατείας της Καβάλας, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Λίγες ώρες πριν από τα γενέθλια της βγήκε από το νοσοκομείο και η Καβάλα της έκανε ένα πάρτι στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Σημαιοστολίστηκε η κεντρική πλατεία της Καβάλας το Μεγάλο Σάββατο, για να υποδεχθούν οι πιστοί με τον κλήρο το μήνυμα της Ανάστασης. 

 

Το μουσικό συγκρότημα “Deep Soul” με ακούσματα Soul και Funk Music ξεσήκωσε τους θεατές και τους περαστικούς με τη συναυλία στην

Άγνωστοι βαδάλισαν την φάτνη η οποία τοποθετήθηκε ενόψει Χριστουγέννων στην κεντρική πλατεία της Καβάλας.

 

Αφού δεν κατάφερε να τελειώσει μία τόσο μικρή παρέμβαση πριν το καλοκαίρι, τουλάχιστον να μην υπήρχε αυτή η εικόνα", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμοτικός σύμβουλος Μάκης Παπαδόπουλος σχετικά με το έργο ανάπλασης της κεντρικής πλατείας. 

Κούφια χαρακτήρισε την παρέμβαση που γίνεται στην κεντρική πλατεία της Καβάλας η οποία ξεκίνησε από την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου και συνεχίζεται σήμερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Πρωινής ο δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης.

Στην Κεντρική προεκλιγική του ομιλία σας προσκαλεί ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Θεόδωρος Μουριάδης

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στην Πλατεία Καπνεργάτη που οργανώθηκε με αφορμή την απεργία της 30ης Μαΐου 2018.

 

Πανκαβαλιώτικο συλλαλητήριο αποφασίστηκε να διοργανωθεί την Τρίτη 15 Μαΐου, στις 12:00 το μεσημέρι, στην Κεντρική Πλατεία της Καβάλας

Πλήθος κόσμου έδωα και φέτος το παρών στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για την κορύφωση του Αγίου Πάσχα.