Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης συνδιοργανώνουν «Διάλογο με τους Πολίτες»,με τον Ευρωπαίο ΕπίτροποΧρήστο Στυλιανίδη, αρμόδιο για την ανθρωπιστική βοήθεια και τη διαχείριση κρίσεων τη Δευτέρα 7 Μαΐου, ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο Lucy, στην Καβάλα, με θέμα:

 

Η Ευρώπη της Αλληλεγγύης και η πρόταση rescEU για αναβάθμιση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας

 

 

 

Ο Διάλογος θα μεταδοθεί ζωντανά, διαδικτυακά μέσω της σελίδας της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Facebook https://www.facebook.com/EURepresentationGreece/. 

 

Οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο διάλογο με τις δικές τους  ερωτήσεις χρησιμοποιώντας το hashtag #EUdialogues στο Twitter.

 

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος κα Μαρία Χούκλη.

 

Παρακαλείσθε να δηλώσετε απαραίτητα τη συμμετοχή σας στο https://Citizens-Dialogue-Kavala.teamwork.fr 

 

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Καβάλα, ο Επίτροπος Στυλιανίδης θα έχει συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο, την Δήμαρχο Καβάλας, κα Δήμητρα Τσανάκακαι τις Πρυτανικές Αρχές του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης οι οποίες θα επιδώσουν στον Επίτροπο Στυλιανίδη "Τιμητική Διάκριση".

 

Oι «Διάλογοι με τους Πολίτες» διοργανώνονται με τη μορφή δημόσιων συζητήσεων σε όλη την ΕΕ. Στα πλαίσια των «Διαλόγων» οι Ευρωπαίοι Επίτροποι απαντούν σε ερωτήσεις πολιτών για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα  σημαντικότερα προβλήματα της Ένωσης.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τον Επίτροπο Στυλιανίδη μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο: https://ec.europa.eu/commission/commissioners/2014-2019/stylianides_el