Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, πέντε (5) απόπειρες κλοπής, που διαπράχθηκαν την 6-2-2018 και την 15-5-2017, στην Καβάλα.

 

Συνελήφθησαν χθες (6-2-2018) το απόγευμα, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 17 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής. 

 

Ειδικότερα προηγήθηκαν καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες, χθες το απόγευμα,  άγνωστοι δράστες, επιχείρησαν να αφαιρέσουν δύο δίκυκλα από την πόλη της Καβάλας.

 

Άμεσα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα, λίγη ώρα αργότερα, να εντοπίσουν τους δύο (2) δράστες και να τους συλλάβουν.

 

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε, επίσης, ότι οι δράστες το ίδιο απόγευμα, ενεργώντας από κοινού, επιχείρησαν να αφαιρέσουν ακόμη δύο (2) δίκυκλες μοτοσικλέτες, καθώς επίσης την 15-5-2017, ο 17χρονος αποπειράθηκε να διαρρήξει ένα περίπτερο, χωρίς όμως να τα καταφέρει. 

 

Κατασχέθηκαν δύο (2) διαρρηκτικά εργαλεία.

 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.