Πολύνεκρο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 28 Νοεμβρίου στην παλαιά εθνική οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης κοντά στον οικισμό της Νέας Περάμου, όταν το όχημα που μετέφερε μετανάστες αγνώστου μέχρι στιγμής εθνικότητας ξέφυγε από την πορεία του και βρέθηκε στον γκρεμό. Η κινητοποίηση της αστυνομίας, του ΕΚΑΒ και της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών ήταν άμεση. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 9 άτομα τέσσερα από τα οποία σκοτώθηκαν την ώρα του δυστυχήματος και μεταφέρθηκαν νεκροί στο νοσοκομείο Καβάλας, τέσσερις ελαφρά τραυματισμένοι κι ένας βαριά τραυματισμένος ο οποίος νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Καβάλας.

 

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Πρωινής ο διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας, Τάσος καρασαββόγλου τόνισε πως η ταυτότητα των τραυματιών και των θυμάτων είναι ακόμα άγνωστη ενώ επίσης δεν είναι γνωστό εάν ανάμεσα στους μετανάστες που ανασύρθηκαν από το αυτοκίνητο είναι μέσα και ο διακινητής.

 

Αναφορικά με τους τραυματίες ο κ. Καρασαββόγλου τόνισε πως χρειάστηκε να γίνει ένα χειρουργείο πέντε ωρών από τη 1:00 τα μεσάνυχτα έως τις 6:00 το πρωί προκειμένου να αποφευχθεί ένας ακόμα θάνατος.