Νοσοκομείο Καβάλας

Στο νοσοκομείο Καβάλας νοσηλεύεται από το απόγευμα της Τρίτης 11 Ιουνίου ένας άνδρας που τραυματίστηκε από γνωστό  του με μαχαίρι.

Σε δύο διακομιδές από το λιμάνι της Θάσου στο λιμάνι της Κεραμωτής προχώρησε το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ «ΘΑΣΟΣ Ι».

Ο διευθυντής της νοσηλευτικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου της Καβάλας, Γεώργιος Τσιγάρας, στέλνει το δικό του μήνυμα για την παγκόσμια ημέρα νοσηλευτών (12 Μαΐου), τονίζοντας τα προβλήματα που δημιουργούνται στα νοσοκομεία λόγω έλλειψης προσωπικού.

Η διοίκηση του νοσοκομείου της Καβάλας, εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση προς την καταγγελία που έκανε η Ομοσπονδία νοσοκομειακών γιατρών, που ανέφερε πως ο διοικητής του νοσοκομείου κάλεσε έναν γιατρό σε απολογία, επειδή είχε απαντήσει σε ερωτήματα από τοπικά ΜΜΕ και είχε επισημάνει συγκεκριμένες σοβαρές ελλείψεις προσωπικού και υποδομών στο νοσοκομείο.

Τρεις καταγγελίες για τη στάση διοικήσεων νοσοκομείων κατά γιατρών και εργαζομένων, έκανε την Τετάρτη (08/05) το προεδρείο της Ομοσπονδίας νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ).

Κλήση σε απολογία έλαβε την Τετάρτη 1 Μαΐου αγγειοχειρουργός του Νοσοκομείου Καβάλας επειδή απάντησε στην ανακοίνωση της Διοίκησης του Νοσοκομείου που αφορούσε σε δημοσιεύματα σχετικά με τη μη λειτουργία του αγγειογράφου-στεφανιογράφου δύο επιπέδων. 

Το ΠΑΣΟΚ Καβάλας είχε βγάλει ανακοίνωση κάνοντας έντονη κριτική προς τον βουλευτή Καβάλας, Μακάριο Λαζαρίδη, που είχε δηλώσει πως η κυβέρνηση εκσυγχρόνισε το νοσοκομείο της Καβάλας. Ο βουλευτής απάντησε αναφέροντας μεταξύ άλλων “Κατηγορούν την κυβέρνηση για τα απογευματινά χειρουργεία, ξεχνώντας πως το ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό που το 2001 τα καθιέρωσε”.

Κατέληξε στο Νοσοκομείο ο 33χρονος Ρομά που μαχαιρώθηκε στο Δημοτικό Κήπο.

Η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, με ανακοίνωση της απαντά σε δηλώσεις του διευθυντή του Β΄ Παθολογικού τμήματος του νοσοκομείου και δημοτικού συμβούλου, Ξενοφώντα Κροκίδη, ο οποίος ανέφερε πως το νοσοκομείο έχει έξι χειρουργικές αίθουσες, αλλά λειτουργούν μόνο οι τρεις.

«Η 12 Μαρτίου 2024 αποφράδα ημέρα για το Ε.Σ.Υ στην Καβάλα και ολόκληρη την Ελλάδα» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή την σχετικά με τα απογευματινά χειρουργεία στο νοσοκομείο Καβάλας, η Νέα Αριστερά.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν δύο διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Επείγουσα διακομιδή πραγματοποιήθηκε με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής από το Λιμένα της Θάσου στην Κεραμωτή.

Από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Καβάλας ανακοινώνεται ότι τα ραντεβού για τον μήνα Φεβρουάριο 2024, θ’ ανοίξουν την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 14:30 μ.μ.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν διακομιδές ασθενών που έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Δύο επείγουσες διακομιδές πραγματοποιήθηκαν από τη Θάσο στο νοσοκομείο της Καβάλας.

Το ΕΚΑΒ διοργανώνει για 10η χρονιά την Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης & Πρόληψης, με κεντρικό μήνυμα «ΕΚΑΒ be S.A.F.E.- Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ΖΩΗ!».

Η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ν. Καβάλας συμμετέχει στην δίωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 18/10/23.

Tην κατασκευή πλήρως εξοπλισμένης υβριδικής αίθουσας χειρουργείου (μέσω ΕΣΠΑ) και την προμήθεια ενός προηγμένου εξομοιωτή λαπαροσκοπικής χειρουργικής σχεδιάζει το νοσοκομείο Καβάλας.

Καταγγελία στο Γραφείο Προστασίας των Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας του Γ. Ν. Καβάλας κατέθεσε μία πολίτισσα  αναζητώντας απαντήσεις που αφορούν τη διαχείριση ασθενούς Α.ΜΕ.Α.

Επείγουσα διακομιδή πραγματοποιήθηκε, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής από το Λιμένα τη Θάσου στο λιμάνι της Κεραμωτής.

Επείγουσα διακομιδή ασθενούς πραγματοποιήθηκε με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, από τη Θάσο στο νοσοκομείο της Καβάλας.

Επείγουσα διακομιδή ασθενούς από τη Θάσο στο νοσοκομείο Καβάλας πραγματοποιήθηκε με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής το τελευταίο 24ωρο.

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, όποιος πολίτης το επιθυμεί, μπορεί να δώσει μυελό των οστών, στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, από τις 09:00 έως τη 13:00 στον χώρο των τακτικών εξωτερικών ιατρείων στο εμβολιαστικό κέντρο.

Δύο διακομιδές ασθενών πραγματοποιήθηκαν με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Σελίδες