Αντίθετο με τις εσωτερικές μετακινήσεις του μόνιμου προσωπικού από θέσεις ευθύνης σε άλλα πόστα με υπαιτιότητα της διοίκησης, είναι το Σωματείο Εργαζομένων στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Καβάλας (ΔΕΥΑΚ).  Όπως αναφέρει το Σωματείο στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίς σήμερα το πρωί, θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία μεταξύ της διοίκησης της ΔΕΥΑΚ και των εργαζομένων.

 

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Το Σωματείο των Εργαζομένων στη ΔΕΥΑΚ διαβεβαιώνει τους δημότες της Καβάλας ότι το έμπειρο και μόνιμο προσωπικό της Επιχείρησης δεν φέρει καμία ευθύνη για τις εκτεταμένες διακοπές υδροδότησης που σημειώθηκαν τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 στις συνοικίες της Νεάπολης και του Αγίου Λουκά.

 

Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να σημειώσουμε πως οι συνεχείς εσωτερικές μετακινήσεις εξειδικευμένου και άριστα καταρτισμένου προσωπικού από τις θέσεις ευθύνης τους που πραγματοποιούνται κατόπιν επιλογής και με απόλυτη ευθύνη της Διοίκησης της ΔΕΥΑ Καβάλας μάς βρίσκουν κάθετα αντίθετους, θέση που άλλωστε έχουμε επανειλημμένα εκφράσει τόσο στον Πρόεδρο της επιχείρησης όσο και ενώπιον του ΣΕΠΕ Καβάλας, αλλά δυστυχώς ουδέποτε έχουμε εισακουστεί έως και σήμερα.

 

Καλούμε την Διοίκηση της ΔΕΥΑ Καβάλας να σταματήσει τις αναιτιολόγητες και αυθαίρετες μετακινήσεις του προσωπικού, με τις οποίες αποδυναμώνονται ζωτικής σημασίας «πόστα» της  επιχείρησης, και να συνεργαστεί καλόπιστα με το Σωματείο των εργαζομένων για την επίτευξη και πάλι της εύρυθμης λειτουργίας αυτής.

 

Για το Σωματείο

Ο Πρόεδρος αυτού