Επίσκεψη στη Θράκη θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Τετάρτη 26 Απριλίου ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς. Στην ατζέντα της επίσκεψης βρίσκεται η δωρεάν διανομή του εξοπλισμού και των κεραιών που θα τοποθετηθούν στον ορεινό όγκο της Θράκης, οι οποίες σήμερα δεν έχουν τηλεοπτική κάλυψη μέσω της DIGEA.

 

Σύμφωνα με τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, Γιώργο Χατζηθεοδώρου η διαδικασία εφοδιασμού του δωρεάν εξοπλισμού, είναι απλή και θα γίνεται με μια βεβαίωση μόνιμης κατοικίας και ένα λογαριασμό της ΔΕΗ. Αυτά τα στοιχεία θα δοθούν προς τους δύο παρόχους COSMOTE και NOVA, οι οποίοι και θα παραδώσουν τον εξοπλισμό στους κατοίκους.

 

Το πρόγραμμα του Νίκου Παππά στη Θράκη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς την Τετάρτη 26 Απριλίου θα ξεκινήσει την περιοδεία του από την Σταυρούπολη, όπου θα μιλήσει στις 11:30 π.μ.. Στις 12:30 θα επισκεφθεί τον Εχίνο της Ξάνθης, ενώ στη 1 το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.

 

Αργότερα στις 15:30 μ.μ. θα επισκεφθεί την Κομοτηνή και θα κατευθυνθεί προς την Οργάνη και τα Αρριανά. Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου και συνάντηση με την Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης.

 

Αργά το απόγευμα θα επισκεφθεί τον Έβρο και συγκεκριμένα το Σουφλί, ενώ στις 8 το βράδυ θα μιλήσει στην Αλεξ-πολη.