Το Επιμελητήριο Καβάλας στα πλαίσια συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου την Τρίτη 31 Ιανουαρίου και ώρα 17:00 σας ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω παρουσιάσεις με αφορμή τις επικείμενες πτήσεις που έχει προγραμματίσει η αεροπορική εταιρία Ellinair  (MOUZENIDIS GROUP)  προς το αεροδρόμιο της Καβάλας από ρωσόφωνες χώρες, θα γίνει παρουσίαση της διαδικτυακής τουριστικής πλατφόρμας «GREKOMANIA» του ομίλου Μουζενίδη

Πιο συγκεκριμένα θα αναλυθούν: η προσέγγιση της τουριστικής εμπειρίας και ο ρόλος  παρουσίασης των επιχειρήσεων μέσα στον ταξιδιωτικό οδηγό, η δυναμική και η διαδικτυακή ισχύ που διαθέτει η Grekomania στη ρωσόφωνη αγορά (στατιστικές επισκεψιμότητας), τα οφέλη της διαδικτυακής παρουσίας των επιχειρήσεων για την αύξηση του καταναλωτισμού και της ελκυστικότητας του προορισμού, πρακτικές και θέματα διαφοροποίησης από τον ανταγωνισμό στο περιβάλλον της Grekomania (παρουσίαση καταχώρησης), ειδικές προσφορές συμμετοχής για τους παρόντες.

 

  1. παρουσίαση «Ανταποδοτικών ηλεκτρονικών (cloud) υπηρεσιών υψηλού επιπέδου για την ανάπτυξη της Ανταγωνιστικότητας & της Εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων και την στήριξη των Τοπικών Αγορών».

       Πιο συγκεκριμένα οι ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Πανελλήνια Τουριστική Αγορά, www.filoxeno.com
  • On-Line ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ
  • Ηλεκτρονικός Επιχειρηματικός Οδηγός

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Καβάλας Enterprise Europe Network κα Σ. Μαυρομμάτη τηλ. 2510 222212 (εσωτ. 4) .

      

 

                   Ο Πρόεδρος

Άγγελος Τσατσούλης