Ένα scooter 125 κυβικών αξίας 2000 ευρώ προσφορά της εταιρίας «Σκλαβενίτης» είναι το μεγάλο δώρο της κλήρωσης στη λαχειοφόρο αγορά που θα πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» με στόχο την τόνωση της Δημοτικής Αγοράς.Να θυμίσουμε ότι η εταιρία «Σκλαβενίτης» η οποία αναλαμβάνει τα καταστήματα Μαρινόπουλος κατά πάσα πιθανότητα θα αναλάβει και τα καταστήματα της Καβάλας λόγος ίσως για τον οποίο κατέλαβε και το αντίτιμο για την αγορά του μεγάλου δώρου.

 

Να σημειωθεί ότι η λαχειοφόρος αγορά ξεκινά τον επόμενο μήνα και θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Μαρτίου με αρκετά ακόμα δώρα όπως, κουπόνια δωρεάν πάρκινγκ στη Δημοτική Αγορά για έξι μήνες ή έναν χρόνο, καθώς και δωροεπιταγές προσφορά των επαγγελματιών, που δραστηριοποιούνται στη Δημοτική Αγορά.

 

Όροι συμμετοχής

Οι καταναλωτές για να συμμετάσχουν στην κλήρωση, θα πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει αγορές 10 ευρώ και πάνω ημερησίως από ένα ή περισσότερα καταστήματα ή πολυκαταστήματα που στεγάζονται εντός της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας. (Το ελάχιστο ποσό των αγορών πρέπει να πραγματοποιείται από ένα κατάστημα). Το κουπόνι θα παραλαμβάνεται από το κατάστημα, στο οποίο γίνονται οι αγορές. Σε περίπτωση που κάποιος επισκέπτης πραγματοποιήσει αγορές άνω των 10€, θα πάρει επιπλέον κουπόνι για κάθε 10€ αποδείξεων (π.χ.: Με αγορές των 100€ θα πάρει συνολικά 10 κουπόνια).

 

Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όλοι οι, άνω των δεκαοκτώ (18) ετών, μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος, με ικανότητα προς δικαιοπραξία, ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Ακίνητης Περιουσίας και Λοιπών Δραστηριοτήτων, οι μισθωτές και οι υπάλληλοι των καταστημάτων, ούτε οι συγγενείς τους (μέχρι α’ βαθμού).