Με  απόφαση της Δημάρχου Καβάλας κ. Δήμητρας Τσανάκα, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καβάλας, θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ αύριο, Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες) και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι παρέμειναν επί αρκετές ημέρες κλειστά λόγω των εορτών.

Οι παιδικοί σταθμοί, εκτός απροόπτου και νεώτερης ανακοίνωσης, θα παραμείνουν ανοιχτοί. Ωστόσο, παρατείνεται κατά μία ώρα, 7.00 έως 10.00 (αντί 7.00 έως 9.00) η ώρα προσέλευσης των νηπίων από τους γονείς.Για την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

 

Κλειστά τα σχολεία και στη Θάσο

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία και στο Δήμο της Θάσο με απόφαση του δημάρχου Θάσου, Κώστα Χατζηεμμανουήλ, καθώς αυτή τη στιγμή στο νησί σημειώνεται έντονη χιονόπτωση.

 

Κλειστά τα σχολεία και στο Δήμο Παγγαίου

 Ύστερα από απόφαση του Δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη, τη Δευτέρα 09 Ιανουαρίου 2017, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παγγαίου,  θα παραμείνουν κλειστά  όλα τα σχολεία  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,  λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων και του παγετού που επικρατεί στην περιοχή. Για τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση.

 

φωτό από Θάσο, Νίκος Καντιώτης