Μετά από 12 ολόκληρα χρόνια το Νοσοκομείο της Δράμας θα αποκτήσει ξανά δερματολόγο.

 

Η Αγγελική Γεωργιάδου είναι η νέα γιατρός στο Νοσοκομείο και αναλαμβάνει μία σημαντική θέση, καθώς για πολλά χρόνια οι Δραμινοί αναγκαζόντουσαν να μετακινούνται όταν χρειαζόντουσαν δερματολόγο.

 

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Δράμας, Παρθένα Κιόρτεβε, σε ανάρτηση της ανέφερε σχετικά τα εξής:

«Μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια απουσίας δερματολόγου από τις δημόσιες δομές υγείας της Δράμας,  οι Δραμινοί υποδεχόμαστε  με ιδιαίτερη χαρά και ανακούφιση τη νέα δερματολόγο του Νοσοκομείου Δράμας, την Αγγελική Γεωργιάδου.

 

Η άφιξή της σηματοδοτεί το τέλος μιας μακρόχρονης έλλειψης που ταλαιπώρησε χιλιάδες συμπολίτες μας,  οι οποίοι αναγκάζονταν να μετακινούνται σε άλλες πόλεις για να λάβουν εξειδικευμένη δερματολογική φροντίδα ή να πληρώνουν από την τσέπη τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα το δερματολογικό τους πρόβλημα.

 

Η τοποθέτηση Δερματολόγου στο Νοσοκομείο Δράμας δεν είναι απλώς μια υπηρεσιακή εξέλιξη —  είναι ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας του τόπου μας,  για την αξιοπρεπή και ισότιμη πρόσβαση όλων, στη φροντίδα που αξίζουν.

 

Καλωσορίζουμε τη νέα συνάδελφο με θερμές ευχές για καλή αρχή, δύναμη και επιτυχία στο έργο της. Είθε η παρουσία της να αποτελέσει πηγή ανακούφισης και εμπιστοσύνης για τους πολίτες της Δράμας  και  αφετηρία για μια νέα εποχή αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας στο νομό μας!!!»