Πρωτοβουλία Πολιτών Καβάλας: 

Ήδη οι μεγάλες κινητοποιήσεις του ελληνικού λαού, αλλά και οι συγκεντρώσεις συμπαράστασης σε πόλεις του εξωτερικού αποτελούν το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί στην προσπάθεια της κυβέρνησης.
 

Η Κυριακή 15 Φλεβάρη αποτελεί τον επόμενο μεγάλο σταθμό, ως Ημέρα Πανευρωπαϊκής Δράσης Αξιοπρέπειας και Αλληλεγγύης.
 

Προσπαθούν να μας εκβιάσουν και να μας φοβίζουν. Να μην τους κάνουμε τη χάρη!

Να πάρουμε την σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι! Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του.
 

Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής.
 

Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της ΤΡΟΙΚΑ και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες.
 

Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής.
 

Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.
 

Συνεχίζουμε με πείσμα και αυτοπεποίθηση.

Θα νικήσουμε!

Πρωτοβουλία Πολιτών για τη στήριξη της ελληνικής διαπραγμάτευσης

 

 

Αντιφασιστική πρωτοβουλία Καβάλας:

Την Τετάρτη που μας πέρασε χιλιάδες πολίτες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας κράτησαν ψηλά τη σημαία της Αξιοπρέπειας, έστειλαν το μήνυμα για το τέλος της λιτότητας και απαίτησαν από την κυβέρνηση της χώρας να μην κάνει ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! Με αυτό το ισχυρό χαρτί της λαϊκής κινητοποίησης ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις στο Eurogroup και με αυτό πρέπει να συνεχιστούν, μέχρι την τελική νίκη.

Η Κυριακή 15 Φλεβάρη αποτελεί τον επόμενο μεγάλο σταθμό, ως Ημέρα Πανευρωπαϊκής Δράσης Αξιοπρέπειας και Αλληλεγγύης.  Σε δεκάδες πόλεις της Ευρώπης, οι λαοί διαδηλώνουν ενάντια στη λιτότητα και τους εκβιασμούς των Τραπεζών και της ευρωπαϊκής ολιγαρχίας, με σύνθημα «Είμαστε όλοι  Έλληνες»!

Από αυτό το κάλεσμα δεν μπορεί να λείψει κανείς. Η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Καβάλας, με την βαθιά πεποίθηση ότι οι στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές και μπορούν να αλλάξουν το μέλλον της Ευρώπης και του κόσμου, θα δώσει δυναμικό παρόν στο συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί στην Καβάλα, στις 4.00 το απόγευμα της Κυριακής, στην πλατεία Καπνεργάτη.
Θα νικήσουμε!