Τροχαίο δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Αυγούστου στην Εγνατία Οδό 4 χιλιόμετρα πριν από τον κόμβο της Χρυσούπολης με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό μιας γυναίκας και τον τραυματισμό ενός μικρού παιδιού.

 

Σύμφωνα με το xanthi2.gr, ο οδηγός του οχήματος με πινακίδες Σκοπίων και με συνεπιβάτες την γυναίκα του και το παιδί του, έχασε τον έλεγχο και αφού χτύπησε διαδοχικά τις πλευρικές μπάρες εξετράπη και κατέληξε σε τσιμεντένια κολόνα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα οι προστατευτικές μπάρες να μπουν στο όχημα από το πίσω τζάμι της καμπίνας των επιβατών. Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της μητέρας που καθόταν στο πίσω κάθισμα με το παιδί της ενώ το μωράκι σώθηκε από θαύμα. Το καθισματάκι του αυτοκινήτου στο οποίο καθόταν του έσωσε ζωή αν και τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά. Ο πατέρας και οδηγός του οχήματος δεν τραυματίστηκε από τη σύγκρουση.

 

Στο σημείο του δυστυχήματος έφτασαν άνδρες της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής καθώς και ασθενοφόρο τους ΕΚΑΒ που μετέφερε τους επιβάτες στο νοσοκομείο Ξάνθης.

 

Οι συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται από την Τροχαία Ξάνθης

Οι φωτογραφίες είναι από το xanthi2.gr