Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, τρεις (3) κλοπές από καταστήματα στην Καβάλα, που διαπράχθηκαν την 1 και 23-7-2016. Συνελήφθη χθες (23-7-2016) το μεσημέρι, στην Καβάλα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 35χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Συγκεκριμένα, η δράστιδα την 23-7-2016 το μεσημέρι, εισήλθε σε κατάστημα, στην Καβάλα, όπου προσποιούμενη την πελάτισσα, αφαίρεσε διάφορα είδη ρουχισμού. Η πράξη της έγινε αντιληπτή από την ιδιοκτήτρια του καταστήματος και ακολούθως συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι η 35χρονη, την ίδια ημέρα καθώς και την 1-7-2016, ενεργώντας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αφαίρεσε από το ίδιο κατάστημα και από ένα (1) ακόμη στην Καβάλα, διάφορα είδη ρουχισμού και αξεσουάρ.

Στην κατοχή της δράστιδας βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα προϊόντα από τις κλοπές που διαπράχθηκαν την 23-7-2016, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Σημειώνεται ότι η 35χρονη έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για απάτη, κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.