

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των σεμιναρίων εκπαίδευσης που ξεκίνησε πριν από έξι μήνες ο Θάσιος σεφ Γιάννης Μαρινόπουλος σε διάφορα μέρη της χώρας.
Τελευταίος σταθμός στο ταξίδι των σεμιναρίων το Ηράκλειο της Κρήτης το διήμερο 27 και 28 Μαρτίου. Επόμενος σταθμός κατά πάσα πιθανότητα η Θάσος και το A for Art. O κ. Μαρινόπουλος είναι ο executive chef στα ξενοδοχεία A for art & Alexandra golden boutique.
Ο ίδιος επισημαίνει:
«Έτσι λοιπόν κλείνει ένας κύκλος σεμιναρίων και εκπαίδευσης που διήρκησε περίπου έξι μήνες σε διάφορα μέρη της χώρας με την πιο γλυκιά ανάμνηση να δημιουργείται στην Κρήτη έπειτα από το κάλεσμα του Σωματείο Μαγείρων Ζαχαροπλαστών Ηρακλείου και το αντάμωμα με παλιούς αγαπημένους συμμαθητές και συναδέλφους.
Συνεχίστε έτσι με την ίδια όρεξη και την ίδια αγάπη για την δουλειά και τον τόπο σας!
Έχετε πολλά να προσφέρετε!
Εις το επανιδείν!!»




