

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης 13 Μαρτίου στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας η οποία κλήθηκε να ελέγξει όχημα που ήταν παρατημένο μέσα στη μέση του δρόμου στην οδό Εθνικής Αντίστασης.
Το όχημα κρίθηκε ύποπτο και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο το άνοιξαν και φορώντας γάντια άρχισαν να το ψάχνουν εξονυχιστικά. Μάλιστα τα κλειδιά ήταν αφημένα επάνω στη μίζα.
Στο σημείο κλήθηκε και η ασφάλεια του Λιμενικού Σώματος η οποία είναι υπεύθυνη για την αστυνόμευση της παραλιακής ζώνης της Καβάλας, αλλά και άνδρες από το Τμήμα Μετανάστευσης Καβάλας καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα έχει εμπλακεί σε διακίνηση μεταναστών.
Οι διακινητές το έκλεψαν από εταιρεία ενοικιάσεων πιθανότατα από την Αθήνα ή τη Χαλκίδα και το παράτησαν στην Καβάλα.
Στο σημείο έφτασε και η σήμανση για να πάρει αποτυπώματα ώστε να εντοπιστούν οι δράστες ή ο δράστης. Το όχημα θα φυλάσσεται μέχρι το βράδυ καθώς αποτελεί προϊόν παράνομης ενέργειας.
