Από 3 Φεβρουαρίου το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας σε συνεργασία με την Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κατήρτισε πρόγραμμα για την διευκόλυνση μαθητών στις υγειονομικές εξετάσεις, για την εισαγωγή τους σε Ανώτατες Σχολές.

 

 

Σχετική ανακοίνωση του Νοσοκομείου αναφέρει τα εξής:

“Από 03/02/2025, το Νοσοκομείο Καβάλας σε συνεργασία με την Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κατήρτισε μηνιαίο πρόγραμμα (ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ) προσέλευσης μαθητών-τριών, με γνώμονα την διευκόλυνση στην διαδικασία των Υγειονομικών εξετάσεων για την εισαγωγή τους στις Ανώτατες Σχολές ( Στρατιωτικές Σχολές, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμεναρχείο ).

 

Το πρόγραμμα με τις ημερομηνίες εξέτασης ανά Λύκειο, έχει ήδη αναρτηθεί σε όλα τα Λύκεια της πόλης από τους Διευθυντές τους, οι οποίοι και είναι οι συντονιστές στην προκαθορισμένη προσέλευση των μαθητών για την σωστή τήρηση του προγράμματος και την άρτια διαδικασία των Υγειονομικών εξετάσεων για το έτος 2025.

 

ΥΓ. Παρακαλούνται οι μαθητές να τηρούν αυστηρώς το πρόγραμμα για την εξέταση τους, σύμφωνα με τις λίστες των Λυκείων και να προσέρχονται στο Νοσοκομείο  στις σωστές ημερομηνίες και ώρες.”