Τραγικό θάνατο βρήκαν το πρωί της Κυριακής 16 Ιουνίου, δύο άντρες και δύο γυναίκες, που επέβαιναν σε όχημα το οποίο κινούνταν από την Ξάνθη προς την Καβάλα.

 

Στον επαρχιακό δρόμο Ξάνθης-Τοξότες το αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο και διαλύθηκε εντελώς. 

 

Οι τέσσερις από τους πέντε επιβάτες έφυγαν από τη ζωή, όμως ο 22χρονος Νίκος Μετοχιάτης σώθηκε. Ο 22χρονος εκτοξεύτηκε από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να πέσει στην άσφαλτο να χτυπήσει στο κεφάλι αλλά να γλιτώσει τον θάνατο. Τα τραύματά του δεν απειλούν την ζωή του. 

 

 

Μέσω του eviaonline.gr ο Νίκος Μετοχιάτης, μίλησε για πρώτη φορά μετά από το τραγικό δυστύχημα, στέλνοντας το ακόλουθο μήνυμα.

“Είμαι συγκλονισμένος και βαθιά στεναχωρημένος για τον θάνατο των φίλων μου. Έμαθα για τον άδικο χαμό τους χθες Δευτέρα. Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πώς είμαι ζωντανός. 

 

Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου, το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου για την εξαιρετική φροντίδα του και όλους όσους ενδιαφέρθηκαν για μένα. Πάνω από όλα ευχαριστώ τους δύο αδερφικούς μου φίλους τον Γιάννη και τον Δημήτρη Παπαγεωργίου. 

 

Ελπίζω σύντομα να είμαι τελείως καλά και να επιστρέψω στο αγαπημένο μου χωριό, για να ανταμώσουμε και πάλι.”

 

 

Οι καρδιακοί του φίλοι, οι οποίοι μίλησαν στο eviaonline.gr είπαν τα εξής:

“Ο Νίκος είναι από τα καλύτερα παιδιά. Έχει χαρακτήρα μάλαμα. Αρχές, αξίες και είναι πιστός φίλος. Τον αισθανόμαστε σαν αδερφό μας και προσευχόμαστε στον Θεό κάθε μέρα, να γίνει γρήγορα καλά και να είμαστε μαζί και δυνατοί όπως πριν. Πιστεύουμε, ότι δεν θα αργήσει η ημέρα αυτή, που για όλους μας θα είναι γιορτή.”