τροχαίο

O Νότης γυρνούσε από τη δουλειά του, όταν τον χτύπησε αυτοκίνητο στην Κεραμωτή και τον εγκατέλειψε. Έμεινε στην άσφαλτο για μιάμιση ώρα, μέσα στη βροχή, με το πόδι του κομμένο και τη ζωή να περνάει από μπροστά του.

Ακόμα ένας πολίτης προσφεύγει στη δικαιοσύνη για ζημιά που υπέστη το όχημά του εξαιτίας των έργων στους δρόμους της πόλης.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου 2023 στο λιμάνι του Λιμένα στη Θάσο.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Σαππαίων στην Καβάλα, το απόγευμα της Πέμπτης (07/09).

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου πίσω από το Νεκροταφείο της Καβάλας στο δρόμο προς τις νέες εργατικές κατοικίες στο Περιγιάλι

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου όταν στρατιωτικό όχημα εξετράπη της πορείας στην περιοχή του Αγίου Σίλα και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.

Ακόμα ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή του Παληού στην Καβάλα το πρωί της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου 2023.

Έχασε τη μάχη με τον θάνατο ο 19χρονος από τα Λιμενάρια της Θάσου που τα ξημερώματα του 15Αύγουστου τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στη στροφή του νυχτερινού κέντρου Bolero.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 16 Ιουνίου στον Αμυγδαλεώνα μετά τη σύγκρουση οχήματος  με μηχανή έξω από το αεροδρόμιο.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 05:30 τα ξημερώματα της Τρίτης 15 Αυγούστου στα Λιμενάρια της Θάσου στη στροφή του νυχτερινού κέντρου Bolero μετά τη σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο. 

Το πρωί του Σαββάτου (12/08), στη συμβολή της οδού Δαγκλή με την οδό Βενιζέλου, στην Καβάλα, έγινε τροχαίο ατύχημα.

Το βράδυ του Σαββάτου 5/8 στο ύψος του Villa Romantica οδηγός που κατευθυνόταν από το Παληό προς τη Νέα Ηρακλείτσα παρέσυρε με το όχημά του δύο σταθμευμένα οχήματα. Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Ιουλίου στην εθνική οδό Λιμένα – Ποταμιάς στο ύψος του Αγίου Παντελεήμονα μετά τη σύγκρουση δύο οχημάτων.

Ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου 22 Ιουλίου 2023 στην Καβάλα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αμυγδαλεώνα.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 23 Ιουλίου στην περιοχή Νυστέρι της Θάσου.

Σελίδες