Την Τρίτη (04/06), δόθηκε η τελευταία παράσταση της Θεατρικής σκηνής Λιμεναρίων, και έτσι “έκλεισε” ο εαρινός κύκλος των παραστάσεων.

 

Τα μέλη της θεατρικής σκηνής με ανακοίνωση τους ευχαριστούν όσους στήριξαν την προσπάθεια τους, και τονίζουν πως σκοπός τους είναι το θέατρο να ανθίσει στη Θάσο.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Με την τελευταία υπόκλιση της Τρίτης που μας πέρασε, έκλεισε ο εαρινός κύκλος των παραστάσεων μας. Η αγάπη σας γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα και στις 8 παραστάσεις! Είναι υπέροχο να δίνεις και να παίρνεις χαρά μέσα από το παραμύθι της σκηνής! 

 

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς, όλους εσάς που ως ερασιτεχνική θέατρική ομάδα μας τιμάτε και μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια στην προσπάθεια μας για πολιτιστική δράση. Μας δίνετε κουράγιο και ενέργεια να συνεχίζουμε παρά τις πολλές αντίξοοτητες που συναντάμε σε αυτή την πορεία μας, ειδικά τη φετινή χρονιά. 

 

800 άνθρωποι από όλη την Θάσο μας τίμησαν και αυτό δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο. 

 

Είναι πιο κρίσιμο από ποτέ να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις και να δημιουργηθούν στέγες πολιτισμού στη Νότια Θάσο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.  Αναμένουμε τις εξελίξεις λοιπόν.... 

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν όλο αυτό το διάστημα! Συγκεκριμένα: 

  • 1. Την Ελένη Λιβανού, την Ελένη Κατσώνη και την Ευθυμία Χατζηαβραμίδου που είναι οι άγρυπνοι φρουροί στην τακτοποίηση των θεατών. 
  • 2. Τον Μαγδαληνό Μάριο για την πρωτότυπη μουσική της παράστασης 
  • 3. Το τυπογραφείο Δαίμων για τις κατασκευές και την τεχνογνωσία 
  • 4. Τον Νίκο Καΐδη για τις επαγγελματικές φωτογραφίες μας 
  • 5. Τον Οικονομίδη Νίκο (Λαγός) για το βίντεο της παράστασης
  • 6. Το κομμωτήριο "Rudina" για τα χτενίσματα των ηθοποιών 
  • 7. Και όλους τους υπόλοιπους συντελεστές που βοήθησαν 

 

Και τέλος τον Δήμο Θάσου για την υποστήριξη καθ' όλη την διάρκεια της φετινής χρονιάς.”