Θέατρο

Την Τρίτη (04/06), δόθηκε η τελευταία παράσταση της Θεατρικής σκηνής Λιμεναρίων, και έτσι “έκλεισε” ο εαρινός κύκλος των παραστάσεων.

Κύκλος εργαστηρίων διακαλλιτεχνικής εκπαίδευσης σε ζητήματα εκπαίδευσης ενηλίκων 65+ διοργανώνεται στο Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου.

Η θεατρική παράσταση "Η πιο σωστή απόφαση" της Εύας Οικονόμου – Βαμβακά στη σκηνή του εθνικού θεάτρου

Το αλληγορικό παραμύθι του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ σε μια θεατρική εκδοχή για παιδιά, η οποία αναδεικνύει τις πανανθρώπινες αξίες της φιλίας, της αγάπης και της ανιδιοτέλειας.

Ευχαριστίες του σκηνοθέτη Μάκη Ακριτίδη για το έργο της θεατρικής σκηνής του ΣΑΕΚ

Τη θεατρική παράσταση “Φιλιώ” θα παρουσιάσει η Δημοτική Θεατρική ομάδα του Λιμένα Θάσου.

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν να εξαντληθούν, θα δοθεί ακόμα μια παράσταση

Νέο κύκλο σεμιναρίων υποκριτικής διοργανώνει το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας για τους Καβαλιώτες που επιθυμούν να έρθουν πιο κοντά στον κόσμο του θεάτρου.

Ο καινούργιος θεατρικός μονόλογος του Βασίλη Κατσικονούρη «Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα», που χάρισε το βραβείο αναγνωστών καλύτερης αντρικής ερμηνείας για το 2022 στον Γιώργο Νινιό, έρχεται στην Καβάλα

Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ελευθερούπολης με τη θεατρική παράσταση: «Ένα ζευγάρι φτερά, παρακαλώ!», απέσπασε το 1ο Βραβείο, στην κατηγορία Θέατρο, στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Αγώνες Τέχνης

Η «Τουρκομερίτισσα» (βασισμένη στη ζωή της Μαρίκας Νίνου) σε κείμενο και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά, με την Ελένη Ουζουνίδου στον ομώνυμο ρόλο στο Καλογερικό.

H δημοτική θεατρική σκηνή Λιμεναρίων, ταξίδεψε στη Γερμανία για να παρουσιάσει μία παράσταση της, με σκοπό να διαδώσει στο εξωτερικό το πολιτιστικό έργο που παράγει η Θάσος.

«Το σπίτι με τα δώρα» των Αντώνη και Κωνσταντίνου Κούφαλη, έρχεται στην Καβάλα στο Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου για 3 μόνο παραστάσεις.

H δημοτική θεατρική σκηνή Λιμεναρίων, θα ταξιδέψει στη Γερμανία και θα παρουσιάσει την παράσταση της, με σκοπό να διαδώσει στο εξωτερικό το πολιτιστικό έργο που παράγει η Θάσος.

Οι απόφοιτοι του τμήματος Υποκριτικής, Θεάτρου & Κινηματογράφου του ΣΑΕΚ Καβάλας που συμμετέχουν στην θεατρική σκηνή του ΣΑΕΚ, παρουσίασαν το θεατρικό έργο «Ελευθερία γένους θηλυκού» που διασκεύασε ο σκηνοθέτης της θεατρικής ομάδας Μάκης Ακριτίδης.

Η θεατρική παράσταση «Υπερβολές!», των Γιάννη Καλαβριανού, Μαριάννας Κάλμπαρη, Βασίλη Μαυρογεωργίου στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου

Ο Παιδικός Θίασος Σάββα Γραμμάτικα παρουσιάζει σε θεατρική διασκευή το κλασικό παραμύθι των αδελφών Γκριμ «Ο λύκος και η αλεπού».

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας ενημερώνει το θεατρόφιλο κοινό ότι η προγραμματισμένη παράσταση "Αρκούδα" δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας για τη ματαίωση της παράστασης «Συρανό» για τεχνικούς λόγους.

Η Kouinta Theatre Productions παρουσιάζει το θεατρικό έργο «Addio del passato» της Λείας Βιτάλη σε σκηνοθεσία της Ναταλίας-Άννας Βασιλέκα.

Η Παιδική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας παρουσιάζει την παράσταση «Συρανό» σε διασκευή και σκηνοθεσία Ελένης Βλάχου. 

Για την καινούρια παιδική παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, αλλά και τις δράσεις του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καβάλας γενικότερα μίλησε στον KavalaNews 102,8 Εύα Οικονόμου - Βαμβακά.

Με αφορμή τη λήξη του 66ου Φεστιβάλ Φιλίππων, το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, ευχαριστεί όσους στήριξαν το φεστιβάλ. 

Σελίδες