Έχοντας συμπληρώσει ήδη δυο θητείες η Μαρία Σπυράκη είναι εκ νέου υποψήφια με τη ΝΔ επιδιώκοντας μια τρίτη θητεία στα έδρανα του ευρωκοινοβουλίου.

 

Μιλώντας στο KavalaNews.gr και στον Τάσο Αποστολίδη τόνισε πως έχει επισκεφθεί την Καβάλα αρκετές φορές στη διάρκεια των θητειών της στο ευρωκοινοβούλιο.

 

«Τελευταία φορά επισκέφθηκα την πόλη σας πριν από μερικές ημέρες κι είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη σε εκδήλωση όπου μιλήσαμε για τα ευρωπαϊκά θέματα».

 

Επισήμανε ότι στη διάρκεια των περιοδειών της σε όλη τη χώρα ακούει και πολλά παράπονα αλλά και δυσαρέσκειες των πολιτών και παραδέχτηκε ότι πρέπει να γίνουν διορθώσεις.

 

Για την αυξημένη αποχή που προβλέπουν οι δημοσκόποι στις εκλογές της Κυριακής τόνισε πως η αποχή είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα.

 

«Είναι στο χέρι όλων μας να εξηγήσουμε στους πολίτες ότι το 80% της νομοθεσίας που εφαρμόζουμε αποφασίζεται στην ΕΕ με το Ευρωκοινοβούλιο στο ρόλο του συνομοθέτη. Γι’ αυτό και πρέπει να συμμετέχουμε στην εκλογική διαδικασία»

 

σημειώνει η ευρωβουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας.

 

Είπε επίσης πως

 

«είναι βασικό να μην ακούμε τους υπέρ πατριώτες και όσους χρησιμοποιούν τη θρησκεία για να κερδίσουν τις ψήφους των πολιτών»

και κατέληξε λέγοντας

 

«Ζητώ την έγκριση του κόσμου για να συνεχίσω να κάνω στη ευρωκοινοβούλιο την πολύ δουλειά που έκανα μέχρι τώρα».

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη