Το γραφείο εξυπηρέτησης πολιτών στο νησί της Θάσου, για θέματα της περιφέρειας ΑΜΘ, εγκαινιάστηκε την Τετάρτη (29/05).

 

Το γραφείο βρίσκεται στον Λιμένα και τίθεται άμεσα στη διάθεση των κατοίκων του νησιού, οι οποίοι θα μπορούν να εξυπηρετούνται σε αυτό για θέματα που αφορούν την ΠΑΜΘ, χωρίς να χρειάζεται να μετακινούνται στην Καβάλα ή την Κομοτηνή. 

 

Σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της περιφέρειας ΑΜΘ, αναφέρει τα εξής:

“Το γραφείο εξυπηρέτησης πολιτών στο νησί της Θάσου, εγκαινίασε σήμερα (29/05) ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης. 

 

Το γραφείο, που βρίσκεται στο Λιμένα της Θάσου τίθεται άμεσα στη διάθεση των κατοίκων του νησιού, οι οποίοι θα μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται σε αυτό για θέματα που αφορούν την ΠΑΜΘ, χωρίς να χρειάζεται να μετακινούνται στην Καβάλα ή την Κομοτηνή. 

 

Η λειτουργία του γραφείο καλύπτει ένα πάγιο αίτημα των Θασίων και φέρνει την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πιο κοντά τους, με πραγματικά δεδομένα πια. 

 

Στην τελετή των εγκαινίων και του αγιασμού, παρέστησαν επίσης ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Παναγιώτης Αρχοντής, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη κ. Νίκος Ευκαρπίδης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού κ. Στέλιος Ιγνατιάδης. 

 

Την τελετή παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Θάσου κ. Λευτέρης Κυριακίδης.”