Ο βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, σε πολιτική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, τόνισε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση καλείται να πάρει μεγάλες αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον της και πως είναι εθνικά κρίσιμο για την Ελλάδα να είναι σταθερή και αξιόπιστη δύναμη στο ευρωπαϊκό περιβάλλον.

 

 

Σε σχετική του ανάρτηση ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφέρει τα εξής:

“Τη σημασία των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου υπογραμμίσαμε σήμερα με τον υπουργό Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης σε όλους όσοι γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του ξενοδοχείου Holiday Inn στη Θεσσαλονίκη. 

 

Την απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση διοργάνωσαν η Γραμματεία των πρώην Βουλευτών και Πολιτευτών και η Γραμματεία των παλαιών στελεχών του Ν. Θεσσαλονίκης.

 

Υπογραμμίσαμε τη βαρύτητα αυτής της εκλογικής μάχης. Την ώρα που η Ευρωπαϊκή Ένωση καλείται να πάρει μεγάλες αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον της, είναι εθνικά κρίσιμο η Ελλάδα να προβάλει ως σταθερή και αξιόπιστη δύναμη στο ευρωπαϊκό περιβάλλον. 

 

Η κυβέρνηση του Κυριάκος Μητσοτάκης και της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ διασφαλίζει αυτή την σταθερότητα, αυτή την εικόνα για τη χώρα. Στην Ευρώπη που θέλουμε αυτή η συνθήκη δεν πρέπει να αμφισβητηθεί.

 

Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί το βήμα μπροστά. Ερχόμαστε σταθερά, πιο κοντά στην Ευρώπη.”