Νίκος Παναγιωτόπουλος

Αποτέλεσμα έφεραν οι παρεμβάσεις του Νίκου Παναγιωτόπουλου, σχετικά με την παροχή οικονομικής ενίσχυσης στους παραγωγούς επιτραπέζιων σταφυλιών της Καβάλας. 

Τον Μανώλη Φραντζεσκάκη αποχαιρετά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος με ανάρτησή του την οποία συνοδεύει με μια φωτογραφία.

Συνάντηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου και της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 στο γραφείο του υπουργού στην Καβάλα.

Υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Μέγαρο Μαξίμου η συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας (ΚΥΣΕΑ).

O Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος είχε σήμερα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 τηλεφωνική επικοινωνία με την Γερμανίδα Υπουργό Άμυνας κ. Κριστίνε Λάμπρεχτ

Την είδηση του θανάτου της Καίτης Παναγιωτοπούλου πληροφορήθηκε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος χωρίς να χάσει καιρό έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον Έλληνα υπουργό.

Σε ηλικία 81 ετών έχασε τη μάχη με το θάνατο η Καίτη Παναγιωτοπούλου, μητέρα του Καβαλιώτη βουλευτή και υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου, τα ξημερώματα της Δευτέρας 2 Ιανουαρίου.

Με μια φωτογραφία που απεικονίζει την νυχτερινή Καβάλα στέλνει το μήνυμα του σε ανάρτησή του στο Facebook ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

Το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών επισκέφθηκε την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022 ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, επισκέφθηκε την Παρασκευή (23/12) στρατόπεδα του Έβρου, φορείς του Νομού αλλά και τον Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης.

Με ανάρτηση του ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος, ενημέρωσε για την άμεση πίστωση του ποσού, σε παραγωγούς.

O Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος ενημέρωσε σήμερα Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022, τα μέλη της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής

Με ανακοίνωση του το 3ο ΓΕΛ Καβάλας, εκφράζει την μεγάλη ικανοποίηση του σχολείου στην ανταπόκριση που είχε το αίτημα του για ενίσχυση της ανοικτής βιβλιοθήκης του. Η ενίσχυση ήρθε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τον Νίκο Παναγιωτόπουλο. 

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε χθες, Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, στο γραφείο του, με τον Αρχηγό Στρατού των ΗΠΑ, Στρατηγό Τζέιμς Μακόνβιλ (General James C. McConville), ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας.

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλο, είχε σήμερα Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρέσβυ του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας

Το προκαλούμενο από τη ρύθμιση ετήσιο κόστος εκτιμάται στα 25 εκατ. ευρώ περίπου, το οποίο πρόκειται να ενταχθεί στον προϋπολογισμό του 2023.

Η ερώτηση έγινε στο περιθώριο συζήτησης επίκαιρης ερώτηση του με θέμα «παράνομες διώξεις Αξιωματικών, εκτός οργανικών θέσεων του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας».

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος συμμετείχε σήμερα Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 22, μέσω τηλεδιάσκεψης, στην Ετήσια Διάσκεψη του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Άμυνας (EDA)

Στην ενότητα «Η αναγέννηση της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας», του 33ου “Greek Economic Summit”, συμμετείχε ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε χθες, Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, τη Φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς» που ναυλοχεί στον λιμένα της Καβάλας και είναι επισκέψιμα από το κοινό στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τον Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού, του Αγίου Νικολάου.

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος παρέστη σήμερα Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, ως Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στην Επιμνημόσυνη Δέηση για τα 201 έτη από το θάνατο του Ήρωα

O Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος είχε σήμερα, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022, συνάντηση, με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ κ. Αμίρ Έσελ (Amir Eshel).

O Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος είχε σήμερα, Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022, εθιμοτυπική συνάντηση, με την Πρέσβη της Νορβηγίας κ. Λάιλα Μπραντ Ζάκχελν.

Σε δηλώσεις του στο KavalaNews.gr δεν έδειξε καμία έκπληξη καθώς όπως είπε, ήταν υποψιασμένος γι' αυτό και λάμβανε τα μέτρα του σε κάθε επικοινωνία του με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος παρευρέθηκε σήμερα, Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022, στα εγκαίνια της οικίας του Στρατηγού Ναπολέοντος Ζέρβα στο Μεταξουργείο

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος συμμετείχε σήμερα, Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022, στις εργασίες της Τετραμερούς Συναντήσεως των Υπουργών Άμυνας Ελλάδος, Κύπρου, Γαλλίας, Ιταλίας

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος παρέστη σήμερα, Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022, στην τελετή υπογραφής της Συμφωνίας εξυγιάνσεως – μεταβιβάσεως των «Ναυπηγείων Ελευσίνος»

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος παρέστη χθες, Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022, στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Πολεμική Αεροπορία

Στις πληγείσες πόλεις της Ουκρανίας από τους ρωσικούς, βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, μαζί με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Στην ουκρανική πρωτεύουσα θα έχει συνάντηση με τον Ουκρανό ομόλογό της Βολοντιμίρ Ζελένσκι. Την κ. Σακελλαρόπουλου συνοδεύει ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Σελίδες