Νίκος Παναγιωτόπουλος

“Η επόμενη περίοδος είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να γίνει μια σοβαρή προσπάθεια για να καλυφθούν οι όποιες ελλείψεις υπάρχουν. Υπάρχουν εξαγγελίες για σοβαρές μεταρρυθμίσεις στην Υγεία, όπου η βασική μεταρρύθμιση θα πρέπει να είναι η ενίσχυση των δομών με προσωπικό, ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, μετά την επίσκεψη του στο Νοσοκομείο της Καβάλας, την Πέμπτη (24/08).

Ανάρτηση στα social media έκανε ο βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, στέλνοντας μηνύματα με πολλούς αποδέκτες.

“Οι πολίτες επέλεξαν κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη να οδηγήσει τη χώρα μπροστά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Καβαλιώτες που ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Η πολιτική διαδρομή είναι αγώνας αντοχής και όχι ταχύτητα”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος σε ανακοίνωση του.

Σε Παληό και Νέα Καρβάλη βρέθηκε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

To “Μανιφέστο” και ο Νίκος Χιδίρογλου έκαναν ένα αφιέρωμα στο Νίκο Παναγιωτόπουλο για το ρεκόρ ψήφων που είχε, για τη θητεία του ως υπουργός Εθνικής Άμυνας και όχι μόνο.

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου στην επικράτεια και τον νομό Καβάλας:

Στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Νίκος Παναγιωτόπουλος, το πρωί της Παρασκευής (19/05).

Η λέξη φόβος δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μας, τονίζει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος μιλώντας για ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο με την Τουρκία, τονίζοντας το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, σε συνέντευξη που έδωσε στο in.gr.

Το βράδυ της Τετάρτης (17/05) ο Νίκος Παναγιωτόπουλος παραχώρησε την κεντρική προεκλογική ομιλία του στο ξενοδοχείο “Lucy”.

Προεκλογική ομιλία με πολύ κόσμο μέσα και έξω από το ξενοδοχείο Λούσυ στην Καβάλα πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης ο βουλευτής Καβάλας με τη ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Μίσθωση του κτηρίου της πρώην Δ.Ο.Υ. Θάσου από την ΕΤΑΔ ΑΕ στο Ειρηνοδικείο και στο Δήμο Θάσου

Στο δημοτικό θέατρο Χρυσούπολης στο Δήμο Νέστου θα μιλήσει το βράδυ της Παρασκευής 12 Μαΐου ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος είχε συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας της Κύπρου κ. Μιχάλη Γιωργάλλα.

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος εγκαινίασε την Τρίτη 9 Μαΐου 2023, την 3η Διεθνή Έκθεση Άμυνας & Ασφάλειας “DEFEA 2023”.

Την Παρασκευή (05/05) η Σχολή θετικών επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, έκανε εκδήλωση αναγόρευσης του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, ως επίτιμου μέλους του Διεθνούς Επιμελητηρίου Μηχανικών Πετρελαίου (SPE).

Την απόφαση της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΔΙΠΑΕ Καβάλας σε συνεργασία με το Διεθνές Επιμελητήριο Μηχανικών Πετρελαίου να αναγορεύσουν τον βουλευτή Καβάλας και υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο σε επίτιμο μέλος σχολιάζει το ΚΚΕ.

Η Σχολή Θετικών Επιστημών του ΔΙΠΑΕ και το Διεθνές Επιμελητήριο Μηχανικών Πετρελαίου (SPE) έχουν την τιμή  να  ανακοινώσουν την αναγόρευση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλου.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε μαζί με τον υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά, τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) στον Σκαραμαγκά και το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) στο Μεγάλο Πεύκο.

Την Τρίτη (04/04) ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε συνάντηση στο σεισμόπληκτο Χατάι της Τουρκίας με τον ομόλογο του Χουλουσί Ακάρ.

Ανοικτό ενδεχόμενο να επισκεφθεί από κοινού με τον ομόλογό του, Χουλουσί Ακάρ, τις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας αφήνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος

Με ανάρτηση του στα social media ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε πως ανοίγει ο δρόμος για την άρση της παρακράτησης 20% στις αποζημιώσεις αγροτικών καλλιεργειών στην Π.Ε. Καβάλας από τον ΕΛΓΑ, λόγω της μεγάλης χαλαζόπτωσης του Ιουνίου 2022.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε τηλεφωνική επικοινωνία την Πέμπτη (09/03) με τον υπουργό Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ, με τους δύο άντρες να μιλούν για τις πρόσφατες τραγωδίες που βίωσαν τα δύο κράτη, τονίζοντας τη σημασία διατήρησης της επικοινωνίας και των συναντήσεων μεταξύ των δύο πλευρών, προκειμένου δημιουργηθεί κλίμα σταθερότητας και συνεργασίας.

Στελέχη της Erickson ενδιαφέρονται για επένδυση θα συνοδεύσουν αύριο στην Καβάλα ο Ν. Παναγιωτόπουλος και ο Κ. Φραγκογιάννης

Η συμμετοχή ενός γιατρού στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Καβάλα, το σκάνδαλο και η εκκρεμότητα στη δικαιοσύνη, η αναζήτηση ενός "success story" από το χώρο της επιχειρηματικότητας και το παρασκήνιο... 

O Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε  με τον Υπουργό Άμυνας της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Σεμπαστιάν Λεκορνύ.

Σελίδες