Νίκος Παναγιωτόπουλος

Ο βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, τόνισε πως η πόλη της Αλεξανδρούπολης και η ευρύτερη περιοχή είναι υψίστης προτεραιότητας γεωστρατηγικά, κατά την παρουσία του στο δεύτερο East Macedonia Thrace Forum, που διοργανώνεται στην Αλεξανδρούπολη από τη City Hub Events.

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, είχαν ο βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος της ΑΜΘ, για θέματα αθλητισμού, Στέλιος Ιγνατιάδης.

Από τις 19 έως τις 21 Φεβρουαρίου, ο βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, συμμετείχε στην Κοινοβουλευτική συνέλευση του NATO, που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, ως επικεφαλής της ελληνικής αποστολής.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος εμφανίστηκε ζωντανά στο στούντιο του Newsbomb.gr σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. 

Ερώτηση για τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει στη Χρυσούπολη η κατασκευή του νέου αρδευτικού έργου στην Ξάνθη, κατέθεσε o Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Την Τρίτη (09/01), ο βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Χριστόδουλο Τοψίδη και τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θόδωρο Μαρκόπουλο στην Κομοτηνή. Οι τρεις άνδρες συζήτησαν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της Καβάλας.

Με τον βουλευτή Καβάλας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Ένωσης προσωπικού Λιμενικού σώματος Ανατολικής Μακεδονίας, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, αποτελούμενη από τον πρόεδρο του Δ.Σ, Σιδερίδη Νικόλαο και την γενική γραμματέα, Ρήγα Κυριακή.

“Οι αγρότες του Νέστου θα λάβουν την συνδεδεμένη ενίσχυση για το καλαμπόκι, καθώς το Υπουργείο πλέον δέχεται ότι οι καλλιεργούμενες εκτάσεις αρδεύονται από υπέργειο αρδευτικό δίκτυο και το χρησιμοποιούμενο για το λόγο αυτό νερό προέρχεται αποκλειστικά από τον ποταμό Νέστο”, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ενημερώνοντας τους αγρότες για τη θετική αυτή εξέλιξη.

Τον ισχυρισμό του Στέφανου Κασσελάκη ότι η Ελλάδα αποστρατικοποιεί τα νησιά για να στέλνει πολεμικό εξοπλισμό στην Ουκρανία διέψευσε κατηγορηματικά στο Κανάλι Ένα 90,4 ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Με τη διοίκηση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Καβάλας συναντήθηκε το πρωί της Κυριακής 19 Νοεμβρίου ο βουλευτής Καβάλας και πρώην υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Καβάλας, συναντήθηκε με τους βουλευτές Καβάλας, Νίκο Παναγιωτόπουλο και Γιάννη Πασχαλίδη. Συζητήθηκαν τα προβλήματα των σχολείων.

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου 2023 η πρώτη ενημερωτική συνάντηση της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ. 

“Η επόμενη περίοδος είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να γίνει μια σοβαρή προσπάθεια για να καλυφθούν οι όποιες ελλείψεις υπάρχουν. Υπάρχουν εξαγγελίες για σοβαρές μεταρρυθμίσεις στην Υγεία, όπου η βασική μεταρρύθμιση θα πρέπει να είναι η ενίσχυση των δομών με προσωπικό, ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, μετά την επίσκεψη του στο Νοσοκομείο της Καβάλας, την Πέμπτη (24/08).

Ανάρτηση στα social media έκανε ο βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, στέλνοντας μηνύματα με πολλούς αποδέκτες.

“Οι πολίτες επέλεξαν κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη να οδηγήσει τη χώρα μπροστά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Καβαλιώτες που ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Η πολιτική διαδρομή είναι αγώνας αντοχής και όχι ταχύτητα”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος σε ανακοίνωση του.

Σε Παληό και Νέα Καρβάλη βρέθηκε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

To “Μανιφέστο” και ο Νίκος Χιδίρογλου έκαναν ένα αφιέρωμα στο Νίκο Παναγιωτόπουλο για το ρεκόρ ψήφων που είχε, για τη θητεία του ως υπουργός Εθνικής Άμυνας και όχι μόνο.

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου στην επικράτεια και τον νομό Καβάλας:

Στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Νίκος Παναγιωτόπουλος, το πρωί της Παρασκευής (19/05).

Η λέξη φόβος δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μας, τονίζει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος μιλώντας για ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο με την Τουρκία, τονίζοντας το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, σε συνέντευξη που έδωσε στο in.gr.

Το βράδυ της Τετάρτης (17/05) ο Νίκος Παναγιωτόπουλος παραχώρησε την κεντρική προεκλογική ομιλία του στο ξενοδοχείο “Lucy”.

Προεκλογική ομιλία με πολύ κόσμο μέσα και έξω από το ξενοδοχείο Λούσυ στην Καβάλα πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης ο βουλευτής Καβάλας με τη ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Μίσθωση του κτηρίου της πρώην Δ.Ο.Υ. Θάσου από την ΕΤΑΔ ΑΕ στο Ειρηνοδικείο και στο Δήμο Θάσου

Στο δημοτικό θέατρο Χρυσούπολης στο Δήμο Νέστου θα μιλήσει το βράδυ της Παρασκευής 12 Μαΐου ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος είχε συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας της Κύπρου κ. Μιχάλη Γιωργάλλα.

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος εγκαινίασε την Τρίτη 9 Μαΐου 2023, την 3η Διεθνή Έκθεση Άμυνας & Ασφάλειας “DEFEA 2023”.

Σελίδες