Ο Πανθασιακός Σύλλογος Επαγγελματιών καλεί τα μέλη του την Τετάρτη 22 Μαΐου στις 18:00 στο ξενοδοχείο Alea.

 

Θα γίνει συζήτηση για σημαντικά θέματα όπως ο τουρισμός, οι γαλάζιες σημαίες, τα εργασιακά & ασφαλιστικά δεδομένα που υπάρχουν, τα κλιμάκια ελέγχων και άλλα.

 

Θα γίνει και εγγραφή νέων μελών. Τα ενεργά μέλη ήδη ξεπερνούν τα 350.

 

 

Λίγα λόγια για τον “Πανθασιακό” από το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

“Πανθασιακος Σύλλογος επαγγελματιών είναι ένας νεοσύστατος σύλλογος που έχει ως αποστολή την προώθηση του νησιού μας, την προβολή των μοναδικών χαρακτηριστικών του και την υποστήριξη της τοπικής κοινότητας με κάθε δυνατό τρόπο.

 

Ο σύλλογός μας αποτελείται από επαγγελματίες διαφόρων κλάδων, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για την επίτευξη κοινών στόχων και την προώθηση του νησιού μας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

 

Οι κύριες δράσεις του συλλόγου περιλαμβάνουν:

  • Προώθηση του Τουρισμού: Οργάνωση και υλοποίηση διαφημιστικών εκστρατειών που αναδεικνύουν τις φυσικές ομορφιές, την πολιτιστική κληρονομιά και τις τουριστικές υποδομές του νησιού μας.
  • Υποστήριξη Τοπικών Επιχειρήσεων: Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπαιδευτικών σεμιναρίων στους τοπικούς επιχειρηματίες για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την προώθηση των τοπικών προϊόντων στην αγορά καθώς επίσης την επίλυση προβλημάτων που τυχόν προκύπτουν.
  • Κοινωνική Συνεισφορά: Οργάνωση δράσεων και παροχή βοήθειας. Εργαζόμαστε για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και την ανάπτυξη ενός δικτύου αλληλεγγύης στο νησί.
  • Πολιτιστικές και Περιβαλλοντικές Δραστηριότητες: Θα γίνει προσπάθεια από τον σύλλογο ώστε να γίνουν  πολιτιστικες εκδηλώσεις και περιβαλλοντικές δράσεις με στόχο την προστασία και ανάδειξη της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς του νησιού.

 

Προσκαλούμε όλους τους κατοίκους του νησιού να συμμετάσχουν στις δράσεις μας και να γίνουν μέλη του συλλόγου μας. Η ενεργή συμμετοχή σας θα ενισχύσει τις προσπάθειές μας για την επίτευξη των στόχων μας και την προώθηση του νησιού μας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις και την εγγραφή στον σύλλογο, μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της λίστας των εκπροσώπων της συντονιστικής επιτροπής. 

 

 

Πρόσκληση 

 

Ο Πανθασιακός Σύλλογος Επαγγελματιών καλεί τα μέλη του την Τετάρτη 22 Μαΐου στις 18:00 στο ξενοδοχείο Alea.  Για νέα μέλη θα γίνονται εγγραφές στην είσοδο. 

 

Ελπίζουμε αυτή η ανακοίνωση να κινητοποιήσει την κοινότητα και να ενθαρρύνει τη συμμετοχή των κατοίκων στις δράσεις μας. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!”